Deryaaaaaderya Kızlarrrr ilk defa görümce oluyorum Geline bohça hazırlamak istiyorum kendi adıma ,,neler koyabilirim ??? Fikri olanlar yazabilir mi ❤️
ecemino Deryaaaaaderya Biz gelin bohçası götürürken annem her şeyi kendisi hazırlamıştı. Giderken aynı evde toplaşmıştık herkesin eline şu senden, şu senden diye vermişti. Biz içerisinde ne olduğunu bile bilmiyorduk. 😅 Hayırlı uğurlu olsun, üstte kalsın.
Saafie Deryaaaaaderya Beşer havlu, lif, yazma koyabilirsinz.. Pike takımı yada nevresim takımı ekleyebilirsinzz
1mehmethaninannesi Deryaaaaaderya yeni çıkan ev Babetinden iki çift üç havlu üç lif iki tülbent bir namaz örtüsü bir nevresim takımı bir yelek bir tesbih kolonya deodorant seccade
DAO Deryaaaaaderya Kullanışlı şeyler olsun. Kapalı biri değilse normal örtü yerine namaz örtüsü mevlütlerde kullanabileceği bişey koyabilirsiniz. Nevresim takımı koyabilirsiniz kullanışlı olur. Ev babeti botu koyabilirsiniz. Bi seccade tesbih olabilir. Havlu olabilir..
Deryaaaaaderya ecemino Teşekkür ederim ben farklı bir ilde oturuyorum bohçam farklı olacak o yüzden merak ettim ❤️
Goktugalpsmom Merhaba. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bir takım ufak tefek makyaj malzemeleri alabilirsiniz. Seccade, Tarak, pijama takımı, lif,havlu,patik, deodorant sprey. Vücut losyonu ve buna benzer eşyalar alabilirsiniz. 🤭