Duman Benim üç aylık bebeğim var spiral taktırmaya düşünüyorum emziriyorum Yeni bir bebeğim olacak diye korkuyorum eşim korunuyor ama güvenemiyorum Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Ugggg Duman kimi en iyi yöntem diyor kimi spiral vardı hamileyim diyor.bana hiç güvenilir gelmiyor hap kullanıyorum
nesli_han12a Bende aynı bu durumdayım korkudan eşimle yakın temasta bulunmuyoruz 😂😂ama spral önermiyor doktorlar, benim Ablam spralle hamile kaldı yeni doğurdu 10 günlük bebeği var 🙈🙈 ne yapacağımı bilmiyorum çok korkuyom bende
nesli_han12a Duman büyük ihtimal kayma olmuştur hamile olduğunu öğrendiğinde 3 ayılıktı spiral düştü kendiliğinden tabi
nesli_han12a nesli_han12a gergin aynı saatte. İ yutuyorsunuz unuttunuz diyelim aklınıza geldiği an mı alıyorsunuz bana öle tarif etmişlerdi ama yine korkuyorum ben
Ugggg Duman 8 aylık.erken bıraktı sutumde azdı tamamen bırakınca hapa başladım.onun öncesi üç aylık iğne yaptirmistim lohusalar için uygun demişti ebe.ama sütümü azalttı adet olmami engelledi.