ikitosbikannesi okuyor kefiri ve gün kurusunu nasıl verdiniz benimde 6 ay 6 günlük verebilir miyim acaba
okuyor ikitosbikannesi kefir ve gün kurusu 6. Ayda tüketilebilir gıdalardandi. Kefiri yarım çay bardağı olacak şekilde alıştırma bardağına koyup icirdim. Çok sevdi. Gün kurusu baya tozlu oluyor güneşte kuruduğu için. Güzelce yıkadım. Suda hasladim iyice. Sonra ezdim. Minik minik dogranabilir de. Önce sade tadına baktırdım. Sonraki gün labneye kattım. 3 gün kuralına göre verdim.
okuyor Melissamom bebek irmiği baya baya ince öğütülmüş. Sindirimi daha kolay oluyormuş böyle olunca.
okuyor ikitosbikannesi balkabağı buharda pişirilecek ya da haşlanacak. Ezilecek. Lor peynir ve yumurta sarısı ile karistirilacak. Tercihe göre zeytinyağı ve bebe bisküvisi eklenebilir. Ben bebe bisküvisi kullanmıyorum evde de yapmadım henüz o yüzden eklemeyecegim.
okuyor ikitosbikannesi içim sade aldık tuzsuz. Ama eker, Sütaş kaf kefir, kefir zadem ve Atatürk orman çiftliği kefirde de tuz yokmuş. İçindekiler bölümüne bakarsınız alirken.
HilalZenginEvran okuyor ben hâlâ tadımlık veriyorum böyle 3-5 kaşık falan, 2 öğün şeklinde ama az mı veriyorum acaba?
okuyor HilalZenginEvran doktorun önerisi ile 5.5 aylıkken tadıma başladık biz. İlk 15 gün yarım çay bardagiydi her öğün. 15 gün bitince bir cay bardağına çıktı.
cansuyagmur okuyor 7 aylık bebeğime bırakın yarım çay bardağı çeyrek çay bardağı yediremiyorum. Çoğu gün sıfır ek gıdayla kapatıyoruz. Acıkmasını mı bekliyorsunuz. Hangi aralıklarda veriyorsunuz.
okuyor Bugünün menüsünde bu tarif var. Şimdiye kadar soğan sarımsak hiç vermedim. Soğan yine koymayacagim. Sarımsak koyacagim. Bu tarif ile ilk kez sarımsak da tatmış olacak.
okuyor Bugünün 2 öğünü Avokadolu balkabakli çorba Un yerine irmik kullanacağım. Kavurmuyorum suda haşlıyorum https://www.lezzet.com.tr/amp/yemek-tarifleri/corbalar/corba-tarifleri/avokadolu-balkabakli-corba-8-ay