Dilaraortacc Kizlar bebegim 3 aylık olacak çok dikkat ettim sürekli yok degistirerek yatırdım ama yamukluk mu var sol tarafında düzelir mi
Edis07 Dilaraortacc bizdede bazi taraflarda yamukluklar var ama bence gecer normal yani. Cun dokto kontrollerimizdede eger anormal bisey olsaydi doktorumuz soylerdi mutlaka
Dilaraortacc Edis07 ay kaynanam hep diyorki işte kocamdan için bak kafası yamuk kaldi falan diyor bakiyom adamda biseyde yok korkutuyor beni😅
Edis07 Dilaraortacc her agizdan cikan her lafa bakarsak oooo isimiz zor bacim. Hic takma. Oglum boyle kafa seklini uygun gormus sevmis boyle olacak de agzini kapat😒 saglikli hayirli evlat olsunda varsa kafasi yamuk olsun bisey olmaz
Ardennnnn Evet yamukluk var gözle görülen bebeğinizin başı devamlı sol tarafa mı düşüyor dikkat ettiniz mi buna yani kendisi devamlı sola mı döndürüyor
Dilaraortacc Ardennnnn evet ya çok hareketli arkasına yastık falan koyuyorum gene döndürüyor çocuk doktorumuz baktı basini falan tutuyor ama işte yamukluk düzelir mi
Ardennnnn Dilaraortacc yani doğumdan itibaren hep sola mı yatırdınız onu diyorum ilk başlarda çünkü tortikolis denen bi kas kısalığı oluşuyor ve genelde böyle olunca kafa şeklinde yamukluk oluyor
Dilaraortacc Ardennnnn yok hayır 40ı çıkana kadar sürekli sağ sol yaptım ama kirki çıkınca kendi kafasıni çevirmeye basladi