nazlimom_ Uyku eğitimi verdik bıraktık yazanlar olucak onlar harici soruyorum bizde uyku eğitimi denedik olmadi maleseff kuzenim 1 yaşına kdar sallamış beni anlamaya başlayınca beraber uyumaya basladık dedi siz ne zamana kdr salladınız 😂
fatmaa37demir nazlimom_ şuan bunu sallarken okumam😅 kızım daha çok küçük 48 günlük ama uzunnnn bir süre böyle gidecek galiba. Durduğum an gözler açılıyor 😅
Ndrg-12 nazlimom_ iki yaşına kadar sallanmadan kendi kendine uyurdu kızım. Şimdi kardeşini salladığımızı görüp kendi de sallanmak istiyor. Bizde sallıyoruz. Ne zaman son bulur bilmiyorum
papatyam-34 nazlimom_ Biz de daha küçüğüz 49 günlük olduk hiç sallanmayı sevmiyor anında göz açıyor bi yandan iyi bi yandan kötü uykusu açıldı mı zor uyuyor sallarsam daha zor uyuyor 😂 Ama instagram da görmüştüm sallamayı 30 saniye durup 5 saniye sallayın böyle böyle dengeleyerek sallamayı unutturup bırakabilirsiniz diyordu ne kadar etkili bilemiyorum 😂
sheyda9191 nazlimom_ 7 ay 22 günlük ve ana kucağında sallıyoruz 😅4 aylıkken kolik zamanı başladık ne yazık ki hiç bir türlü uyuyamadığından. İyileşince beşiğinde poposuna patpatla uyutmayı deneyeceğim. Umut fakirin ekmeğidir inşallah olur 🥺
nazlimom_ fatmaa37demir daha küçükmüş bende okdardı sallamaya başladim psikolojim bozulmuştu sürekli uyumak istediği için ozamanlar daha cok sallıyordum ayağımda derman kalmıyodu bence sallamaya alıştırmayın daha fazla en büyük püşmanlığım😄
nazlimom_ papatyam-34 denedim ama 7 aylık hareketli olduğu için kafasını kaldırıyor durunca oyuna çeviriyor🤣
fatmaa37demir nazlimom_ bizim ki ayak değil Allahtan 😅 beşikte sallıyoruz ama o da kolay değil kolumda derman kalmıyor. Malesef her yolu denedik ama şimdilik anca böyle uyuyor inşallah daha fazla sürmeden bırakırız
Esra_Deva 17.aydayız sallıyorum. Eğitim falan sıcak gelmiyor bana. Annem beni 2.5-3 yaşına kadar sallamış sonra ben istememişim. Kızımda bir kaç gecedir istemiyor sallanmak bakalım kendisi ne zaman isterse o zaman bırakıcam
GamzeDurmus nazlimom_ bırakmak için çaba sarf ediyorum diyelim 😂 4 aylık ama hala sallıyoruz bazen oluyor ağlıyor sallarken bazen oluyor sallanmak istiyor hiç anlamış değilim 😂