Annelice488 Kızlar benim selülitlerim oluşmaya başlamış çözümü nedir lütfen yardımcı olun bir şort aşığı olarak isyanlardayim 😏
sadeturkvatandasi Annelice488 her gün 10 dk at kılı fırçayla aşağıdan yukarı tara 15 güne farkı görüyorsun ben her yaz başında yaparım😂
momlifetime Annelice488 Bu gratisteki kahve vücut peeling ile at kılı fırçasını bir arada dene sürekli belki faydası olur 😉
Annelice488 sadeturkvatandasi hangisi olduğu farkedermi ben bimden almıştım geçen sene duruyordu öyle 😅 ise yarar mı gerçekten ya valla dua ederim sana
Hilal_sahin Yaa bende öyle öyleki kötüki kocama gecelik giyemiyorum resmen öylece dolapta duruyo üstelik eşimde çok sevito gecelik giymemi😢
Annelice488 Hilal_sahin kuzum bekle ya geçmeyecek dert değilmiş ama neler yapabiliriz öğrenip uygularız hemen umutsuzluğa kapılma ❤️
sadeturkvatandasi Hilal_sahin ben kullanmıyorum ama piyasada selülit kremleri var onu sürüp tararsan daha iyi sonuç alırsın diye düşünüyorum
Hilal_sahin Annelice488 ya zaten önceden vardı evlenincede rahat bir gecelik giyemedim özgüven sıfır yani kremde kullandım pek birşey görmedim geçse keşke ama inşallah sporla geçer ya spora başladım daha öncede yapıyodum çok yapmama rağmen aynıydı
Bibengisu54 Krauterhof seliülit kremi iyi geliyor düzenli kullanımda her arkam sür yakıyor biraz ama farkı görürsün watsonslarda var bazen bimede geliyor