Ezoooooo Herkese merhaba bebeğim 3 ay 22 gunluk son 2 gundur asla uyumuyor ne gunduz ne gece normalde sallar uyuturdum ama yok uyudugu tek yer meme cektıgım an uyanıyor sızce atak mı? Bu aylarda mı başlar yoksa uyku gerılemesı mı?
Rumeysabas Ezoooooo bizim ki de 3 ay 14 günlük 2 gündür bizde aynı şeyleri yaşıyoruz ne gecemiz belli ne gündüzümüz inşallah en kısa zamanda düzelir
ruveydaensar Ezoooooo 3ay 22 gündüzleri uzun zamandır öyleydi ama bu gece de öyle olunca iyice gözüm korktu valla gündüz bi şekilde idare ediyor insan ama gece çok zorlandım. İnşallah böyle geçmez ya. Allah yardımcımız olsun
Prensesannesi2022 Ezoooooo 3 ay 27 günlük kızım son 3-4 gündür öyleyiz bizde atak haftası hesapladigimda atak haftasinin 5. Gününde olduğumuz gözüküyor 😥 yorucu uykusuz 😥
ruveydaensar Ezoooooo ofofofff😨 yardımcı olacak birileri olsa çok iyi olur bu dönemde o zaman, yalnız başına çok zor olur ya. İyi günleri bile anneyi çok yoruyorken böylesi de yıpratır iyice.
Ezoooooo ruveydaensar baş edemiyo kımse maalesef :( aynen o kadae doğru soyledınız kı cok zor sınırlerım cok yıprandı aglıyorum arada :) kendıme bı kahve yapayım dedım onu da gonul rahatlıgıyla ıcemıyoeum daha da uykusuzluk yapar diye umarım bi an once biter 🙏
Azra_lina Ezoooooo 3 ay 28 günlüğüz Allahım asla uyumuyor ya 3 4 saat uyuyor gerisi hep ayaktayız arada keyfi şekerleme yapıyor uykusunu alıyor sonra gece 4 e kadar ayaktayız.
Azra_lina Ezoooooo neresi iyi ya sinir ediyor artık bu durum beni ne zamana kadar sürecek acaba 😄☺️🤦🏻♀️🤦🏻♀️