yellowmom8 4 yaşında bi kızım var kış geldi geleli sürekli ateşleniyor nerdeyse 10 günde bir geniz eti ve bademcik ten olabilir dedi doktor ama farklı bi doktora daha goturmeyı düşünüyorum çocuğu bu kadar sık ateşlenen varmı iyice moralim bozulmaya başladı
NaimeYilmaz yellowmom8 Tuna… Sürekli sürekli sürekli ateşleniyor, 4 yasında. Geçmeyen enfeksiyon olabilir. Ben her şeyine baktırdım yakında tüm değerleri iyiydi. Siz de değerlerine baktırabilirsiniz.
Rika yellowmom8 lokopeni diye bir sey car ben de onu sordum doktora. 2 yasinda hep hasta. Kaninda lokosit dusuk cikmis hasta diyedir dedi doktor. Oyle viruslee cikti ki asla be yaz ne kis bos gecmez artik herkes hasta. Biri bitip digeri baslicak
yellowmom8 NaimeYilmaz değerleri normal çıkıyor sadece d vitamini biraz dusukmus ama o yapmaz dedi doktor geniz eti ve bademciği var ona bağladı alınması lazım diye küçük diye erteledik ama sureklı olmaya başladı
yellowmom8 NaimeYilmaz bogaz enfeksiyonu çıkıyor ama kan tahlillerin de enfeksiyona bakılmadı sanırım sadece kan degelrrıne bakıldı
yellowmom8 NaimeYilmaz teşekkür ederim genelde antibiyotiğe gerek kalmadan toparlıyor sadece cok sık olması canımı sıkıyor ama birdahaki gittiğim de mutlaka baktırıcam