Eslem2148 Kızlar bu yardımı alan varmı bana çıktı geçen gün gittim sildim faturayı kaç ay sürüyor bu yardım bilen var mı kaç sefer daha doğrusu verilecek yardım
Yeenianneee Eslem2148 bankada çıkmış ama yaptırdıkları paraya dahil mi o yoksa faturadan mı düşüyor nasıl oluyor
ozgebalc Eslem2148 ben ödemeye gittim sistemde görünmüyoe paranız dedi ama e devlette görünüyor siz hemen ödediniz mi
aktifmaya Eslem2148 Doğalgaz yardımı bu ay aldığımız birde mart ayında verilecek yani sadece iki sefer verecekler
Eslem2148 ozgebalc evet ödedim bana da ilk başta öle dedi kadın ama iyice baktıktan sonra tamam varmış dedi odur sildi
Yildiz52 Eslem2148 çok az gelmiş ya bu doğalgaz yardımı için bir şart var mı ya bize 1.100 geldi bu ay
Eslem2148 Yildiz52 ol baya gelmiş sizin biz 2_3 sefer açtık ertesi gün kaptiyoduk akşamları tek açıyorum öğleye doğru kapatıyorum bugünden sonra hep açık burası çok soğuk artık herhangi bir şart gerektirmiyor
motherthea aktifmaya acaba yatan ücretin bi vakti var mı diyelim bu ay değil de önümüzdeki ay kullansak yüksek geldiğinde ne saçma ya neden 2 kez ki sonuçta kış geldi mantıksız dimi
aktifmaya motherthea Çok saçma malesef ama hiç yoktan iyidir yinede, bilmiyorum ki diğer aylar yatan parayı kullansak pttye gidip sormak lazım
Mavi2020 Eslem2148 merhaba bende basvurdum da onaylanınca ne yazıyor onaylandı mı? Bende şuan başvuruldu yazıyor ne yazması gerek
Eslem2148 Mavi2020 devam ediyor diyorsa kabul olmuş ama eğer süreç devam ediyor diyorsa kabul olmamış