Ftstagrammm Bebegim 14 aylık yürüyor ama yattıgı yerden oturdugu yerden kalkamıyor bir yere turunup kalkamıyor hep bizden yardım istiyor kalkmak için biz kaldırınca çok güzel yürüyor böyle Durumu yaşayan varmı hiç emeklemedi emeklemeden direk yürüdü
NaimeYilmaz Ftstagrammm Tuna emeklemeden tutunup kalkmaya başladı. Sonra süründü, sonra desteksiz yürümeye başladı ve en son emekledi :))
Hivdalin Ftstagrammm bizim kız için biraz erken galıba ama emeklemiyor bi iki hafta geri geri süründü şimdi de tutunup kalkıyor 3 5 sağ sol sonra pıt yere
Zlm Ftstagrammm yeni basladiysa alışir zamanla sizde elinden tutup kaldırmayın kalması için ne yapması gerektiğini gösterin mesela bı yere mi tutunacak alın ellerini oraya tutundurun hadi kalk şimdi diyin
Pericikk Ftstagrammm benim kızımda hiç emeklemeden yürümeyi öğrendi yürümeyi pekiştirdikten sonra emekleyi öğrendi arada oyun olsun diye emekliyordu
Ftstagrammm Zlm evet öyle yapıyorum ama ellerini hiç kulllanmıyor gücü ayaklarına veriyor oturdugu yerden kalkamıyor popo üstü emekliyor popo üstü gidiyo yani☺️ Zamanla alışır heralde 18 aya kadar önü var
busra2524 Pericikk benim kızım da bu ayın 5inde 13 aylık olacak Allah nasip ederse emeklemedi bizden tutup dizlerinin üstüne geliyor ama daha kalkamıyor çaba var aslında ama koltuğa koyunca sıralıyor hızlı hızlı nasıl Olacak bilmiyorum
busra2524 Pericikk benim kızım da bu ayın 5inde 13 aylık olacak Allah nasip ederse emeklemedi bizden tutup dizlerinin üstüne geliyor ama daha kalkamıyor çaba var aslında ama koltuğa koyunca sıralıyor hızlı hızlı nasıl Olacak bilmiyorum
Pericikk Ftstagrammm adımlaya başladıktan 2 3 hafta sonra tutunup kalkmayı öğrendi ondan hemen sonrada kalkabildiğini farkedince yürümesi pekişti çünkü sürekli kalkıp yürümeye çalışıyordu
Pericikk busra2524 zamanla kendine güvendikçe yürümeye başlar hiç merak etmeyin. Biz bol bol eşimle karşılıklı oturup gel gel yapıyorduk bir ona bir bana gide gele düşe kalka cesaretlendi çabucak yürüdü. Sizde o şekilde deneyin faydalı olabilir