Babybus_ Günaydın nasılsınız ? 😍 Bizimki günlerdir hastaydı şimdi toparladı Allah kimseye hastalık vermesin. Yumurta yağda Labne Domates Zeytin Tereyag bal yedi 12 aylık🤗
baykuskiz_ Babybus_ gunaydin 19 ayliklar uyaninca mama ictiler birazdan yiyecekler Yulaf pekmez muz ve peynir yiyecekler 😁
Babybus_ Zlm uykularharamolduuu baykuskiz_ Seydaisik afiyet olsun şifa olsun yavrularimiza bebegimden Yazamadım 🤗😂
Denizanasi92 Babybus_ bal ne zaman veriliyor ? Ben menemen yapcam 9 aylık bir de fiks tahin pekmez yer
Emine_2222 Filolog siz neler yediriyprsunuz bebeğinize genel olarak brnimde bebeğim alerji ek gıdaya geötiğimizde ne yediricem diye şimdiden düşünüyprum
Barlas_mom Babybus_ Haşlanmış yumurta sarısı peynir avakado zeytin ve yoğurt yedi. 8 ay 2 günlük oğlum 💙
Salbefe Barlas_mom Maşallah bebeğinize 🧿 Bu bahsettiklerinizden ne kadar ölçüde yiyor acaba? Benim kızım da 8 aylık yumurta sarısının yarısını bile çok zor yediriyorum, meraktan sordum 🙈
MelekTF Barlas_mom merhaba, şifa olsun inşallah oğlunuza 🥰zeytini nasıl veriyorsunuz tuzlu olduğu için veremedim hala tuzunu nasıl alıyorsunuz
Babybus_ atlasinannesi2 afiyet olsun ben avokadoyu hic yediremedim nedense aramiz pek yok yarasın yavruya🤗😍
Keremanne Barany merhaba yumurtanın sarisiyla havanda biraz ufaladigim yulafı karıştırıyorum. Zeytinyağını kızdırmadan yumurtayı üstüne döküyorum iki dakkada alt üst pişiyor. Çok seviyor bebegim