Beh1108 Herkese hayırlı sabahlar kızlar. Bu sabah bebeğimin bezini açınca bu görüntüyle karşılaştım. İlk defa oldu böyle bir şey ishal mi olmuş ne olmuş anlayamadım başına böyle bir şey gelen var mı hiç acaba
Ozge-ZS Beh1108 hayırlı sabahlar bebeğiniz kaç aylık çişinde koku var mı değişik bir de siz az mı sıvı alıyorsunuz?
Beh1108 Ozge-ZS 3 aylık çişini kokladım amamfarklı bir koku gelmei. Ve evet bu hafta boğazlarım şiştiği için az sıvı aldım
Ozge-ZS Beh1108 anne yeterli sıvıyı alamazsa süt üretimi azalıyor bebekte yeterli sıvıyı alamıyor bol bol su için sıvı alımınıza dikkat edin gece emmiyorsa gündüz sık sık emzirin çok geçmiş olsun sizede ☺️
Umutveannesi Beh1108 3 aylık için gece beslenmesi olmaması yanlış ama. Rüya beslenmesi de yapmıyor. Yani 9-12 aylarda kesiliyor gece beslenmesi. Siz kendiniz bıraktırmamışsınız tabi ama beslenmesi gerekiyor
Beh1108 Umutveannesi evet farkındayım benim de içim hiç rahat değil bazı doktorlar çocuk emmiyorsa zorlamayın bırakın uyusun diyor son sütünü en erken gece 1 de içiyor genelde 2 de falan içip öyle yatıyor sabah 7.30 gibi kalkıyor. Ben uyandırıp emzirmeyi denedim ağladı uyumak istedi. Uykusunda emzirmeyi denedim hiç ağzını açıp memeyi tutmadı bile 😔 acaba gece yatarken içtiği son sütten sonra mama takviyesi mi yapsam
Umutveannesi Beh1108 1de 2de içip sabah 7 gibi kalkıyorsa yine iyiymiş. Ben mesela akşam 8-9 gibi uyuyor bir daha sabaha kadar hiç kalkmıyor sanmıştım kusura bakmayın. O saatlerde besleniyorsa çokta uyandırmanıza gerek yok. O dönemde benim bebeğimde 4-5 saat uyurdu kalkmazdı geceleri
Beh1108 Umutveannesi estağfurullah ne kusuru bebeğimin iyiliği için yorum yaptınız sonuçta 😊 evet bazı bebekler gece böyle uykucu oluyormuş sanırım 😅