Luthien Nrn11 benim son 800 TL kalmıştı bilerek ödemedim hala duruyor silinmedi üstüne ödemediğimq her gün için 1 lira faiz ekleniyor . Hepsi silinir diye bekliyorum ama bir gelişme yok . Silinen var mı acaba ?
Eminerd Nrn11 e devletten görünmüyor dün taksidi de ödeyemedik hem ziraat bankasını aradık hem gençlik ve spor bakanlığını aradık düzenleme var falan dediler sanırım hali hazırda ödeyenlerinde faizleri silineceği içinmiş
sadeturkvatandasi Luthien kız niye bilerek ödemiyosun öde kurtul işte😅 faizleri silinecek borçların ana para kalacak. Sende ilk faizi ödedin kalan 800 ana para her türlü ödeyeceksin yani. Boşuna faize bindirme
Nrn11 Luthien şimdi girip bakarmısın ben girdiğim zaman borçlar görünmüyor aradım kyk yı çalışma olduğunu söylediler ziraat.com’a bakıcaksın ama büyük ihtimalle seninde gözükmeyecek
Findikzadem Luthien bnce ödeyin çünkü faizler silinecek zaten sonuna gelmişsiniz vergi dairesine aktarldiktan belli bir süre ödemezsiniz haciz geliyor
Luthien sadeturkvatandasi nasıl bu en son Kalan anapara mı oluyormuş , saçmalığa bak ya . Şimdi silinmez mi hepsi
sadeturkvatandasi Luthien yok canım bankadan kredi çekerkende öyledir ilk faizi ödersin en son ana parayı. E devletten bakabilirsin o anaparadır. Boşuna bekletme yani öde gitsin 800 lira için değmez beklemene.
Sess Nrn11 benimki gibe düştü ziraatte görünmüyor. İcraya henüz girmedi gibde görünüyor sadece. Ve dün baktığımda faizi duruyordu, bekliyorum faiz silinir silinmez ödicem.