Gizemnaz_ Kizlar sizinde fikirlerinizi almak istiyorum fazla geldiyse çıkart ya da onun yerine bunu yapabilirsin diye fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum🤗 Yaş pasta Sarma Poğaça(tek hamurdan farklı şekiller vererek çeşit bolluğu yaptım😍) Mercimek köfte Patates salata Havuç tarator Makarna salatası Börek
elizabeth Gizemnaz_ hem makarna salatasına hem patates salatasına gerek yok bence onun yerine başka bi şey yapabilirsiniz ama siz bilirsiniz tabii ki.
oglumubeklerken Gizemnaz_ Patates salata Havuç tarator Makarna salatası 3ü aynı anda bana biraz fazla geldi sanki 1 tanesini ya da 2 taneisni iptal edilebilir bence.
agacsizkoala Gizemnaz_ hem havuç tarator yoğurtu hem makarna salatası yoğurtlu, patates salatası da var zaten o yüzden makarna salatasını çıkartabilirsiniz onun yerine irmik topları tarzı birşey yapabilirsiniz
Pamuk_bebegim42 Gizemnaz_ Ama hepsi tuzlu sadece yaş pasta tatlı bence patates salatası kesinlikle çıkartın uyumsuz bi menü onun yerine bu bisküvilerle top yapabilirsiniz ya da ekler pasta alın ya da bi tatlı kurabiye yapın
Veragillerden Patatesle civciv 🐥 yapabilirsiniz ben öyle yapacağım. Ya da hindistan cevizli toplar yapıp üstüne kürdan takabilirsiniz. Hindistan cevizli toplarla kardan adam ☃ yapabilirsiniz. Google’a Sosisli Kürdan Börek yazın, onu yapabilirsiniz.
Bety Bence havuç tarator olmamış . Makarna salatası sarmanın yanında güzel olur hiç kurabiye yok çeşit olarak ekleyebilirsiniz