NamelesS Herkese merhaba, havaların soğumasıyla birlikte uyku tulumu arayışımızı hızlandırmış bulunmaktayım hiç mi hiç üzerini örtmeyen bir kızım var çünkü.🙈 Kullanıpta memnun kaldığınız (%100 Pamuk-terletmeyen) uyku tulumu tavsiye eder misiniz? Woolnat ve ergopouch markaları hakkında bilgisi olan kullanan var mı yorumlarınızı bekliyorum.
ilkgoz_agrim NamelesS civilde aldim ama kadife almışım kızım yatakta döner hep şimdi dönemiyor sinirleniyor💁♀️
Zeyyy NamelesS ben geçen yıl e bebekten aldım ne ince ne kalın hiç terlemedi dışı pamuk ici elyaf bu yıl yine gördüm uyku tulumu yaziyo şu an 60-70 arası fiyatı ondan almayı düşünüyorum.
Papatyam1703 NamelesS benim kızımda öyle sanki örtmemi bekliyor anında ayaklarını havaya kaldırıp üstünden atmaya çalışıyor ve başarıyor uyanmaması için alıyorum üstünden
ilkgoz_agrim NamelesS Yok hayır ici elyaflı pamuklu dışı kadife ama çok güzel sadece heryere takılıyo donemoyo
ilkgoz_agrim NamelesS Yok hayır ici elyaflı pamuklu dışı kadife ama çok güzel sadece heryere takılıyo donemoyo
Zeyyy NamelesS bilmiyorum ki galiba o uygulamaya arama moruna uyku tulumu yazınca sıralı geliyor 60 tl falan galiba 1.5 tog değeri vardır 20-22 Derecede kullanılır falan yaziyo
Papatyam1703 NamelesS işte oduruma getirmemek için hemen alıyorum biliyorum ki aynısı olacak minikler ama çok zekiler şimdiden 🥰🥰