Aselin_annesii Kaç cc süt veya mama veriyorsunuz kızlar benimki ne kadar versem içiyor anlamış değilim göbeği de şişiyor oysa ki o yüzden fazla vermeye korkuyorum sonuçta tıka basa yiyince rahatsızlanıyor insan acaba doymak nedir bilmiyor mu anlamadım
ipek_dfn22 Aselin_annesii 😀cc olarak bilemem ama ben midelerinin küçük olduğuna inanmıyorum bende öyle düşünüyorum sabahtan akşama akşamdan sabaha emziriyorum sütümde var baya neresine iciyosa şuan saat 4 olmak üzere şuan bile memede. Klozette bile afedersin beraberiz herkes dalga geçiyor bizimle küçük bir vampirim var sömurup duruyo😀
Ipeksu Aselin_annesii benimkini 75cc civarı içiyordu 1.30 aylıktan 2 aya kadar sanırım ara ara 50ccydi
Olimbonii Aselin_annesii benimki sadece mama ile besleniyor suan 1 ay 24 günlük 90 cc veriyorum 2 bucuk saatte bir
Yusufhamza71 Aselin_annesii sadece mamayla beslenıyor 2 ay 14 gunluk 90 cc versem onuda ıcıyor 125 versem onuda😀1 saat sonra hıc ıcmemıs gıbı davranıyor anlamadım yanı
angelka Sağarak verdiğim zamanlar 100-125cc max . Gogsumden kac cekiyor bilemem ama biraz fazla emse hemen cikarir, her bebek farklidir
Annesiballisiii Aselin_annesii 2,5 aylık bebeğim çoğunlukla emziriyorum günde 2 kere mama veriyorum. İlk mamasını 3-4 gibi veriyorum 120cc bazen 150cc. İkinci mamasını da gece uyumadan önce veriyorum yine aynı 120 150cc arasi sonra tekrar emziriyorum uykuya dalması için.