BDerel Kızlar yatak odasında dün duvarda bi tane küçük beyaz kurt gördüm dedim herhalde çamaşırlardan geldi bugün gündüz hiç bişey yoktu akşam bi baktık duvarda 5-6 tane kurt var bu kurt neden olur nerden gelir
sweetangell BDerel bi yerden geldiyse eğer bi tane de olsa hemen çoğalıyorlar yumurta bıraktıkları için 🥴 ama herhangi bir kozmetik üründe kurtlanmış olabilir ya da varsa baza altında yataklarınız onlerdada havasız kalınca güvelenme dedikleri şey oluyo ve kurtçuklar çıkmaya başlıyor
ilk_nur_89 BDerel yatak odasında ne kurtlanır bilmiyorum ama yıllar önce benim mutfakta öle dediğiniz 2.3 tane beyaz kurt gezdi. Meğer bakliyatımda kurtlanma olmuş temizleyince geçmişti. Yatak odanızda yiyecek saklıyormusunuz?
BDerel sweetangell baza altında ve dolabın üstünde hurçlarda yatak yorganlar var tabi ama niyeyse hiç o tarafta bişey yok aynalı makyaj dolabının orda görüyorum sürekli
BDerel ilk_nur_89 yok yatakodasında yiyecek bişey yok yatakodasının hemen çıkış kapısının orda ayakkabılık var onun içinde erzaklar var yarın sabah orayı dökeceğim baştan aşağıya ki yeni düzenlemiştim bütün erzakları
sweetangell BDerel yani yataklarınızı da bi havalandırıp bakabilirsiniz . Bi de kozmetik ürünlerinizi kontrol edebilirsiniz . Çünkü yataklardda oluyo komşumuzun başına gelmişti
sweetangell BDerel öylede lanet bişeykiii bana mutfakta bulaştı Allahım her yerden çıkıyordu bitmek bilmiyordu
BDerel sweetangell ay o kadar da tiksiniyorum ki çocuk uyuyo uyumasa şimdi kaldırıp kondurcam her yeri kaşınmaktan yatamıyorum
Eylul-7 BDerel bizim evde de oldu tavan hep kurttu Allahım nefret ediyorum yerlere basamıyordum ayağıma yapışacak diye kıl oluyorum ya kaşıntı alıyordu vücudumu muhakkak bi şey kurtlanmıştır pirinç varsa bak şeker bile güve oldu biZim
Denizanasi92 BDerel Allah vezasını versin o kurtların benim bi odamda da olmuştu ama erzak vardı orda. Yan odadan bile gelmiş olabilir siz herşeyi sırayla dökün
BDerel Eylul-7 okudukça kaşındım dediğiniz gibi sanki bütün vücudumda geziyor inşallah kaynağını hemen bulurumda çabucak biter