Zeynep0247 Mrb arkadaşlar kızım 6 ay 25 günlük doğduğundan beri sadece mama ile besleniyor sma kullanıyorum çokta memnunum gaz yada sancı hic yapmadı sadece kilo aldirmuyo ama zamanla olur inş size 2 sorum var 😘 1.kaynanam bugün aradı ve artık mama verme büyüdü normal süt ver dedi onu vermek için çok erkn değil mi ??🤔🤔 2.Birde annisler bebislerinize hangi meyveleri veriyorsunuz bn bir çoğunu veriyorum ama muz yiyince sancisi gazi cok oluyor kabız yapiyo vermemelimiyim sizce şimdiden saolun ❤❤
OzlemDoganay Zeynep0247 aay lütfen kaynananızı asla dinlemeyin süt kesinlikle vermeyin 1 yaşından önce yasak yani biliyosunuzdur sizde mutlaka.. diğer konu hakkında bilgim yok bebişim daha 3aylık 😊
shdemir Zeynep0247 Canım süt bencede verme 1 yasindan önce. Meyve konusuna gelince muz bide portakal bizde gaz sancısı yaptı. O yüzden nadir veriyorum ama elma suyu seftali kayisi püresi elma püresi falan bunlari genelde veriyorum bi problem yasamiyorum😊
shdemir Zeynep0247 Ben hipp kullanıyorum mama yine hipp in var cam sisede meyve sulari püreleri onlardan aldım e bebekten😊