Brutal-Betty ELEŞTİRİ YAPACAK OLANLAR LÜTFEN GELMESİN 🤗 OĞLUM 16 AYLIK FORMÜL MAMA KULLANIYORDUK HEMDE ARTIK İÇMİYOR YAPIYORUM ELİNDE DOLAŞIYOR SONRA KOLTUKLARA DÖKUYOR BUGÜN İKİ DEFA CİCİ BEBE SÜT YAPTIM İÇTİ BUNDAN SONRA CİCİ BEBE SÜT YAPSAM NE OLUR ACABA VEREN ANNELER VAR Mİ
ecemino Brutal-Betty Bebe bisküvisi olarak arada sırada bir iki tane Hünnap marka veriyorum atıştırmalık niyetine ama cicibebe - süt hiç vermedim. Üstte kalsın. 🤷🏼♀️
Giraysmom20 Brutal-Betty hazır almayın evde kendiniz yapın, hem içinde ne olduğunj bilirsiniz hemde gereğinden fazla şeker yüklememiş olursunuz çocuğunuza
Ikrazumra19 Brutal-Betty bence gerekli degil 16 aylik olmus madem sute ihtuyaci yok yogurt falan yedirin ek gidayo arttirin biberon istiyor sutu su ile karistirip kendiniz yapin yada guvenilir marka alin cicibebe tamamen sekerden ibaret
Buse_efe Brutal-Betty 8 aylıktı verdim. Ben şuan 1 yaşında sadece geceleri veriyorum 330ml sabaha kadar aralıklı uyanıp içiyor
Brutal-Betty Buse_efe süt ile karıştırıp veriyorsunuz demi sizde ek gıda ile aramız iyi değil mama da içmiyor bunu içti o yüzden bende karasız kaldım
Almir__alp Brutal-Betty çok şekerli … İnek sütünün bir faydası yok.. artık normal beslenecek ay da 16 aylık içmesine gerek yok inanın
Brutal-Betty Almir__alp inek sütü değil devam sütü 🤗ek gıda ile aramız çok kötü hiç bir şey yemiyor ne zar zor yediriyorum aç geziyor gün boyu
Yarim_Kilo_Kiyma Brutal-Betty Maalesef devam sütünde inek sütü var! Ve ekstradan şeker var. Neden bu kadar şeker yüklemeye meraklısınız? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum
Almir__alp Brutal-Betty hiç öyle düşünme senin stresin geçiyordur acaba yiyecek mi yapiyorum ama ya yemezse diye hiç düşünme ister istemez yemek durumunda bu bir dönem geçecek üzülme ama bebe bisküvisi cici bebe normal kek çikolata hepsi sıkıntı ya… Çocuk ona alışıyor çünkü öyle gidiyor kuzenimin çocuğu 5ecgirecek günde dört bisküvi yiyomus yetiyomus asla birşey yemiyormus.. pedagog bile anne ihmali demiş düşün… Sakin kal seveceği şeyleri yap yemek yerken etkinlik yap mesela boncukları ipe dizsin çubuğa dizsin eğer kendi yemiyor sen yediriyosan boncuğu ver dizinxe ödül gibi ver yemeği alkisliyoruzzz gibi yani anlatabildim mi bilmiyorum asla uZmek istemiyorum seni sadece oyunlastirarak her yemeği yedirrbilirsin onu anlatmak istiyorum :)
RainOverMe Maddiyatınız varsa mama ile yapın e bebegın bıskuvısı İçerik olarak daha ıyıydı sanırım bır ıkı tane ıcıne atıp vermeyı deneyın. Sütü genelde 2 yaşa kadar onermedıkleri için dıyorum tabı sız daha ıyı bılırsınız, saglıkla buyusun🤗🙏🏻🌺
Brutal-Betty Yarim_Kilo_Kiyma farkındaysanız ve okuduysaniz formül mama kullanıyorum normalde ama içmiyor artık yapıyorum elinde gezdiriyor koltuklara döküyor ek gıdayla aramız zaten hiç iyi değil iştahlı bir çocuk değil yemek yemeyi hiç sevmiyor bı gün yemek vermesem aramaz o derece bugün denemelik verdim içti ama formül mama dan mı sıkıldı diye verdim şeker yüklemeye meraklı değilim yani hiç bir anne şeker yüklemek istemez bebeğine iştahsız olunca çözüm yolu arıyorum kendimce
Brutal-Betty Almir__alp o kadar güzel anlatmışsınız ki çok teşekkür ederim 🤗🥰 abur cubur kesinlikle vermiyorum arada bi çubuk kraker yer sadece yemeklerini hep oyun ile yediriyorum 🤗eline lego veriyorum onları yapmaya çalışıyor bende uçtu uçtu uçak geliyor gibisinden vermeye çalışıyorum ama bu sıra gerçekten iştahsızlık başladı ilk oğlum da çok çektim 1.sinifa başlayana kadar o da iştahsız ve yemek seçen bir çocuk oldu babaları gibi 🤦😅
Denizanasi92 Brutal-Betty bence iştahsız devam etmesi cici bebe yemesinden iyidir. Daha sağlıklı alternatif düşünebilirsiniz . Bebek irmiği veya tam pirinç unu ile Muhallebi yapın pekmezle veya meyveyle. Bebe bisküvisi alternatifi düşünmüş olabilirsiniz, ben de diş dönemi düşündüm önce kendim yaptım sonra aldım ama gidip markette içindekileri okuyunca ikram bisküviden bi farkı olmayanı düşünmedim buraya sordum içeriklerine baktım . Evde yapmanızı önermem tadı kötü oluyor ve çok sert oluyor ya da ben beceremedim bilmiyorum. Mamma baby food marka almıştım çok lezzetliydi hemde içeriği çok iyi tertemiz. Trednyolda satılıyor
elizabeth Brutal-Betty işte onu şekerli diye hoşuna gittiği için içti. Ben verin ve ya vermeyin diyemem ama verirseniz şekerli olduğu için hepten alışacak ona ve iştahsızlığı ve yemek yememe sorunu devam edecek.
Almir__alp Brutal-Betty 16. Ay birde kök diş ayı ya ondandır çubuk kraker veriyorum ben.. hani şeker nişasta geleceğin kalp hastalığı ya o yüzden..
gibicibicis Brutal-Betty sadece süt verin ya da yemeğe karşı iştahı yerindeyse hiç vermeyebilirsiniz ya da ayran verebilirsiniz olmuyorsa cici bebeyle verirsiniz
Brutal-Betty gibicibicis yemekle arası hiç iyi değil iştahsız bir Bebek kaşık gördüğü an kafasını çeviriyor ağzına verirsem tükürüyo
gibicibicis Brutal-Betty canım şöyle yap o zaman süt zaten tok tutar eğer denemediysen bebeğin çok ısrarcı değilse bikac gün süt verme uyandıktan sonra akşama doğru yemek teklif et yemezse zorlama sütte verme su hariç hiçbir şey verme sonraki gün hazırlarken onada göster her zamankilerden farklı bir şey yap eğer yemezse sütü öyle ver aç bırakmak sana zor gelebilir ama emin ol ona bir şey olmaz kızımda da iştahsızlık olmuştu gittiğim doktorlar bunu önermişti 3 gün yemek yememişti karnı gurul guruldu 4. gün yemişti. Ben cici bebeye karşı katı değilim küçükken bende veriyordum ama sürekli vermek olmaz her şeyin fazlası zarar tok olması için cici bebe koymana gerek yok sade içmiyorsa bal koyabilirsin ya da robotta ya da blenderda Muz Süt karistirabilirsin yulafta koyabilirsin hem besleyici olur bağışıklığı düşmez hem tok tutar 🌸
Brutal-Betty duruguzel zorlamak değil aslında yemek yesin diye oyunla yedirmeye çalışıyorum aç kalmasın diye
peanutbutter Brutal-Betty cici bebe süt dediğiniz fazla şekerli. Yani sağlıksız. 16 aylık başka şeyler deneyin. Sulu çorba yapın mesela illa ki biberon istiyorsa. Ya da kendi yiyebileceği pankek meyve tarzı şeyler koyun önüne. Meyveli püre yapın biberonla içsin. Yemiyorsa da biraz aç kalsın üstelemeden bekleyin bakalım belki yemeye niyet eder. Karadut özünü suyla karıştırıp içirin iştah yapar. Yani aklıma gelen bunlar. Umarım sağlıklı bir çözüm bulursunuz.