binnazbzkrt33 Merhaba kızlar yarin cerrahi işlemle ben aldiricam aranizda aldıran varsa tecrübelerini paylaşabilir mi iz falan kaldı mı nasıl oldu
Wanderlust binnazbzkrt33 plastik cerrahide ve genel cerrahide aldirdim 5 tane fln zorunlu alindi farkli yillarda oldu ikisinde de iz cok dikkatli bakinca goruluyor
mavigiller binnazbzkrt33 beneson diye bir ilaç var bitkisel Instagram’da beneson yazın çıkıyor ben ordan sipariş verdim cenemde orta büyüklükte kahverengi bir ben vardı elle tutuluyordu yani ona uyguladim bir kere ve 10 gün içinde düştü kantro yağı kullandım sonrasında iz yok acı yok yara yok ameliyat yok
DED2 Ben beş sene önce aldırdım iz kremi vermişti üniversite ogrencisiydim alamadım param yoktu 😂önemsemedim açıkçası ama çok az böyle iz var yakindan bakmayana kdr farkedilmiyor (ben bogazimdaydi bu arada)
DED2 binnazbzkrt33 et beniydi boyutu da büyüktü yani git gide büyüyordu diye plastik cerrahi alalım patolihiye gönderelim demişti o yüzden aldirmistim izi o boyuta rağmen çok az kaldı farkedilmiyor bile yakından bakmayinca
Wanderlust binnazbzkrt33 biri buyuktu yani buyuk derken nohut kadar sirtima yapisikti et beni degildi digerleri minik minik et benleriydi
binnazbzkrt33 DED2 Anladım umarım bende dr çok iz kalmaz herkes çok yakıştığını söylüyor ama ben aldirmak istiyorum umarım pişman olmam
canoglum_ binnazbzkrt33 ilk önce genel cerraha gidip randovu günü veriyorlar da öyle mi alınıyor bende aldirmak istiyorum aldirdiktan sonra süreci yazarmisiniz buraya
binnazbzkrt33 canoglum_ 1 hafta öncesinde plastik cerrahi bölümüne gittim doktor bakıyor gun veriyor yarında alınacak inşallah paylaşırım sizinle
binnazbzkrt33 canoglum_ Evet 2 tane aldırdım toplamda 15 dk sürdü bugüne kadar korktuguma degmezmis keşke daha önce yaptırsaydim sadece uyuşturmak için iğne yapiyolar 1 2 sn bir yanma oluyor sonra hiçbişey hissetmiyosunuz ağrı sızı hiçbişey yok şuan dikişli 1.hafta dikişli kalıyormuş çarşamba alınacak izde kalmazsa sorun yok 😊