melossssm Bebeğim 2 aylık süt alerjisi olduğunu söyledi doktorumuz alerji maması başladık Evovia rp1 mama kullanan varmı hiç aranızda veya süt alerjisi hakkında bilgisi olan başına gelen
Basaktrk melossssm bizede verdi aynı mamayı hiçbir yerde bulamadım sipariş ettim bekliyorum inşallah iyi gelir bütün alerji mamalarını kullandık kustu etti inşallah bunu tutar 🥹
nazdilara321 melossssm Merhaba benimm oğlumun da süt alerjisi var 2,5 aylık ve biz Aptamil pregomin syneo veriyoruz raporumuz var ve ayda 10 kutu aldık ücretsiz
Basaktrk Annenazz maalesef ilk önce deneyip yaradığını görmemiz lazım ondan sonra rapor çıkaracaz dedi
Annenazz Basaktrk He evet bize de öyle yapmıştı. Eczaneye söylemiştik ertesi gün getirmişlerdi. Ama pahalı bir hafta deneyin dedi. Bir haftada da iki kutu gitti
Basaktrk Annenazz işin garip kısmı laktoz intoleransı mı süt alerjisini net bir bilgi yok ne yapacağımızı şaşırdık
Annenazz Basaktrk ilk laktoz denetti bize iyi geldi önce ama sonra kabız oldu. Öyle olunca süt alerjisi denetti. Kakası düzeldi evet ama hiç sevmedi mamayı . Hep reddetti. Ve cok katı bir mama biberondan akmıyor cocuk yoruluyordu