Qwertyu iremnazshn 12 1 gibi anca uyuyor sabah da 5 te kalkıyor ne zamana kadar böyle gitmek ben de bilmiyorum ne yaptıysam olmadi
Linaduygu iremnazshn gece uykusuna geçmeden en kötü 2saat uyanık olması lazım gece uykusuna geçtiğinde de eğer hemen uyanıyorsa odadan çıkmayın ışık açmayın tekrar sabırla uykuya döndürün zor bir süreç ama zamanla oturur gece uykusunu ayırt etmeli sonrasında herşey daha zor olur
Bayancorek iremnazshn Akşam 8 buçuk-9 gibi gece uykusuna geçiyor, 3-4 saatte bir sadece emmeye kalkıp geri yatıyor. Böyle böyle sabah 9 a kadar falan uyuyor maşallah çok şükür. 🙏🏼
Yesim96 Gece 12 1 gibi uyuyor sabahta 5 6 gibi uyanıyor emiyor geri uyuyor sonra 2 saatte bir uyanıp şekerleme uykusu gibi 10-11 arası tamamen kalkıyoruz
Yesim96 iremnazshn beşiğinde sallıyorum kendi uyuyor kalktığın da da emZirip tekrar yatırıyorum sallıyorum uyuyor bazen fön sesi açıyorum
FaaBu Henüz uyku saatleri oturmadı gece 9-10 gibi uyuyor sabah 6-7 gibi uyanıyor. Gündüz uykuları pek yok çok çabuk uyaniyor