Elifnefesyunus Merhaba kızlar 5 aylık kızım 2 gün önce öksürüğü başladı doktor asist diye bir şurup birde serum fizyolojiğin burun spreyini verdi bu asist neymiş böyle çocuğun içi söküldü öksürmekten dahada beter etti yaşayan kullanan var mı
BihterZiyagil_ Elifnefesyunus banada vermişti doktor 5 aylıktı içeriğine baktım 1 yada 2 yaş altı tam hatirlayamadım asla kullanmamalıdır diyor. Bende çocuğun durumu çok kötü değildi vermedim kendi kendine geçti.
Htc32 Elifnefesyunus doktor bize de vermişti bebeğim 6 aylıkken bende vermedim canım kendi kendine geçti çocuğu o ilaç fazlasıyla yoruyor yazık yavruya
Neslihan-55 Elifnefesyunus asist balgam attırıcı öksürdukce kuscak balgam atcak bizede tozunu verdiler kullanmadim
Linaamom Elifnefesyunus kullandık canım korkma o şurup öksürüğü artırır ama sonra birden keser bkaç güne geçer inşallah
Naz_ve_annesi Elifnefesyunus bizde kullandik zaten 5 gün kullaniyosunuz sadece ama etkisi çok iyi balgami hemen attırıyor
[silindi] Elifnefesyunus 3aylık bebeğime dün kullanmaya başladık bugün balgamlı öksürmeye başladı henüz dedikleri gibi kusmayla balgam atma olmadı
Lyla____ Elifnefesyunus bana da verdi ama ben kullammadim hatta bana kızdı doktor 3 aylik bebeğe asist mi verilir ya diye o yüzden asla kullanmayın bol bol emzirmek ve buruna cmak buhar vermek