Kızım 5 yaşında Ya valla beynim kaynadı artık. Beynimden ateş çıkıyor. O kadar sabırlıyım ki her sorduğu soruya mantıklı cevap vermeye çalışıyorum ama bitmiyor soruları ya. Bugün en az 500 tane falan soru sormuştur ve sorduğu sorularda beyin kaynatacak cinsten. Renkleri çok iyi bilmesine rağmen bu pembe mi yeşil mi diye soruyor sirf soru sormak için. Yemek yapiyorum bağırarak beni çağırıyor gidiyorum bunu neden buraya koydun diyor mesela. Neden kardesimin kulağı var diyor, duymak için diyorum neden duymasi gerekiyor diyor. Neden evde kapı var diyor 🤯🤯Milyon kere anne diye seslendi mesela. Birde şey çıktı anne ben bunu yapabiliyorum sen yapabilirmisin. Sana bişey söylücem diyip birşey anlatmaya başlıyor ve o anlattığı şey hiç bitmiyor. Ne anlattığı da asla belli değil. Şuan da da boyama yapıyor pembenin rengini beğenmemiş o yüzden ağlıyor Artık biraz mantıklı konuşsun mantıklı hareket etsin istiyorum. Çok yoruyor. 1 yaşında oğlum var o yormuyor bu kadar. Parka götürüyorum sitenin bahçesinde bisikleti var ama istemiyor Asla kızmıyorum sesimi yükseltmiyorum ama sabrımın sınırlarındayım 😔 bu ara tatil fikri kimden çıktı 🙄