010719 Oğlum.dogdugunda sol bacağında küçük yuvarlak beyaz leke vardı bgn sol omzunda leke gördüm küçük beyaz bi tane de sırtında ciddiye gidecm bu hafta ama neden olabilir başına gelen oldu mu oğlum smdi 3 buçuk yaşında
birminnosunannesi 010719 benim oğlumda da beyaz leke var. Cildiyeye götürdüm. Karanlık ortamda mavi ışıkla baktı. Ben vitiligodan şüpleniyordum ama vitiligo değil dedi. Yine de içim hiç rahat değil. Üniversite hastanesine de götüreceğim. Siz gittiniz mi doktora?
010719 birminnosunannesi evet gittim de o doktorun bisey anladığını düşünmüyorum sinirsel olabilir diyo bağırsak kurdu varsa ondan olabilir dkyo gecer imi diyyprm gelmeyebilir diyo kafasına göre krem şurup yazdı gidip almadım bile
birminnosunannesi 010719 Benim gittiğim doktor da aynı şekilde beni tatmin etmedi. Canım çok sıkkın sürekli lekesine bakıyorum. 😞
010719 birminnosunannesi bu gittiğim doktor daha önce oğluma hamile iken kasntm olmuştu dogumdan snra yine gecmeyince bu doktora gitmiştim uyuz olmuşsun demişti bana meğerse degilmsm ameliyatlı ameliyatlı 3 gün boyunca o kremi sürdüm duş aldım bebeğime eldivenle dokundum baktım olacak gibi değil özel hastaneye gittim öyle geçti yani diyeceğim şu ki başından göndermek için kafasına göre teşhis koyuyolarlar
birminnosunannesi 010719 Gerçekten doğru söylüyorsunuz. Her doktor da doğru teşhisi koyamıyor. Siz napmayı düşünüyorsunuz şimdi başka bir doktora da gidecek misiniz?