Zyvz yeniannee1 benim kızım içmedi bizde Bebelac pepti junuir aldık onu içti çok güzel ama vanilya surubuyla içiyor
Zyvz yeniannee1 neocatanin tadı çok kötü içmedi icincede kustu ama bebelec tadida güzel içeriğinde kusmadi birde sindirimi güzel
yeniannee1 Zyvz coklu besin alerjisi içinde uygun mamamı acaba bizim ki vanilya surubuyla içti mamayı
yeniannee1 Zyvz ay daha bebegim kakasını yapmadı dün geceden beri🤦🏼♀️Siz emziriyomusunuz ? Nasıl besleniyosunuz emziriyosanız
Zyvz yeniannee1 emziriyodum ama 1 haftadır bıraktık çünkü kızım sürekli ishaldi zayıflıyor du ama mamma kullandığınızda beri sabah 1 kere kakasını yapıyor uykuları düzeldi gazı bile olmuyor
yeniannee1 Zyvz bizimde gazı rahatladı ama kakasını yapmadı hala 1.5 aylık.Bana da dün gastro doktoru 2-3 gün emzirme düzeleceğini görürsün sütünden oluyor dedi.Sütten kesme ama dedi süt verincede düzelmiyor sanırım. Coklu besin alerjisi ne yapacagımı bilmiyorum artık gerçekten
Biran Bize de alerji için vermemişti doktorumuz deneme amaçlı bebeğim içmedi vanilya şurubu aldık yine de sürmedi ağzına ben denedim öğürdüm 😂tadı çok kötü bir gün boyunca uğraştık içmedi şuan hala emiyor ağır bir diyetle alerjiyi de atlattık şükür
Biran yeniannee1 gluten çıkmıştı biz de sadece kendimiz mısır unu yaptırdık piyasada ki mısır unlarının içinde gluten var dana eti süt ürünleri baharat tavuk ve balık da dahildi hiç birini yemiyordum mısır ekmeği reçel ot türeviyle kahvaltı yapıyordum sebze yemeklerinden yiyordum 7ay sonra şükür toparlamaya başladı açtık yavaş yavaş şuan ikimiz de her şeyi yiyoruz