Fadime4242 Oğlumun burnu çok tıkanıyor. Serum ile yıkamaya çalışıyorum doğru yaptığımı düşünüyorum ama tam olarak temizlenmiyor gibi az önce de yaptım serum sıktım diğer burnundan çıkmadı genzine mi gitti zararlı mı? Nerede yanlış yapıyor olabilirim
Ysgl26 Fadime4242 yan yatırman lazım canım sağa sıkarkrn sola yatırıcaksın bebeği yoksa genzine kaçar
ervakusunannesi Fadime4242 serum fizyolojik vücut sıvısı olduğu için zararı yok. Hızını ayarlayamıyor olabilirsiniz bir de bebek kucakta ağzı da açık olmalı
Zhrmstf Ysgl26 çoğu doktor yan yatırınca genzine kaçacağından bahşediyor. Ben kucağımda tutup öne doğru eğilerek yapıyorum bazen suyu yuttuğu oluyor ama bir zarar teşkil etmiyor dedi doktorumuz çok kaçarsa midesi bulanıyor zaten 🥰
Fadime4242 Zhrmstf ben de kucağımda dediğinix gibi yapıyorum ama bazen genzine kaçıyor galiba ağzı açık olduğu halde hızlı mı sıkıyorum bilmiyorum ama sürekli ağlıyor yaptırmak istemiyor ben de o yüzden acele ediyorum ağladığı için de ağzı açık oluyor😊
Fadime4242 ervakusunannesi belki de ama ağladığı için ağzı açık oluyor durmadığı için acele ediyorum galiba
Zhrmstf Fadime4242 ya malesef benimki de çok ağlıyor ağlamasından anlarsınız zaten bir derdi mi var yoksa sadece yaptırmak mı istemiyor şeklinde ben artık görmemeye çalışıyorum ağlamasını 😂çünkü anne yüreği içim acıyor ama senin için diyip devam ediyorum 🥰