Esilaaaamom Emziriyorum 2 aylık çocuğum var grip oluyorum çok halsizim ilaç kullanana var mı boyle bişey başına gelip çok halsizim
Deletedmom_71 Esilaaaamom canim çiğ sarımsak yut günde 2 tane ez veya dogra küçük küçük hemen etki eder hatta her hastalanma da bunu yap sana da bebeğine de şifa olur ben kac defa hasta olmaktan kurtuldum o sayede.
Beh1108 Esilaaaamom 1 aydır sürekli gribe yakalanıyorum ilaç kullanmamak için çok çaba sarf ettim ama bugün çok kötü oldum artık yerimden kalkamıyordum ağrılardan nefessizlikten. Acile gittim doktor emzirirken kullanabşleceğim bir grip ilacı yazdı şimdi ona başladım inşallah atlatırız hastane tıklım tıklımdı salgın varmış
Nsbumt8 Esilaaaamom Ben dogurdum 3 aylikti oglum oyle bir hasta oldumki gozlerim dayak yemis gibi sisti durmadan akiyordu aglarmis gibi ates gibi oksurukte vardi ama ogluma grcmedi doktora sordumda suten gecmez dedi virus kptiysan yine suten gecmez ama Ayni havayi soluyunca gecer demisti usutme ise Hic bir sekilde bulasmaz dedi ve bulasmadida
Ysgl26 Esilaaaamom ilaç kullanılmıyor malesef. Ihlamur bal limon zencefil öyle atlattım ben ama bebeğe de geçti malesef
ElisaMom_ Bende bir hafta önceydi grip olmuştum bebegim 5 aylik ilaç kullanmadım ıhlamur nane limon sürekli içtim bide bol bol su bebeğinizi emzirirken maske takın 😊
BebekC Şu an ben yaşıyorum. 1 hafta oldu nerdeyse tam iyileşmedim bi türlü. Sadece 2 kere gece baş ağrım için parol içtim onun dışında bitki çayı sarımsak tüketerek atlatmaya çalışıyorum. Bebeğim 5 buçuk aylık.
Noname21 Esilaaaamom parol içebilirsiniz. Bol bol c vitamini kullanın şu icin birde karbonat ve sirke ile gargara yapın geçmiş olsun