MeandBaby Hanımlar merhaba Bebek 8.5 aylık oldu bu hafta odasını ayırıyorum. Artık üzerini örtme konusunu sürekli kontrol edemeyeceğimden uyku tulumuna geçmek istiyorum lütfen yardım edinnn. Ev 20/23 derece aralıgında oluyor.
Akayaycan MeandBaby ben e bebekten almıştım ama biraz ince gibi geldi ama bende burdan fikir alayım evin derecesi düşük değil mi ben ancak 26 derece de ısınıyorum da 😂😂
Melzey12 MeandBaby ben çoğunlukla owli kullanıyorum çok memnunum. Lcw da aldım o da güzel fena değil. Owli terletmiyor o konuda daha kaliteli bir dokusu ve dolgusu var. Tulumu giydir kafan rahat olsun.
MeandBaby Akayaycan ya ben de cok zor ısınıyorum ev mutlaka 26 dan asaga ınmesım ıstıyorum gecen doktora gıttım 18/20 derecede bır atlet bır gecelık tulum goydır uzerıne penye battaniye ort uyusun dedı 😂 ben kendım corapla uyuurum bazen üsüyorum dıye onun uzerıne battanıye yorgan alırım:) ama kadın dogrudu o dıyo
laliko35 MeandBaby 23 derecenin altına düşerse tulum giydiririm içim rahat etmez içinde ince pijama takimi oluyor 1.5 tog aldık geçen yıl e bebekten oda ayırma içinde sizi tebrik ederim m 🤗🤗🤗
Akayaycan MeandBaby ay ben hayattta dinlemem doktoru ısınma konusunda 18 derece de elleri ayakları burnu buz gibi oluyor kızımın
pnrdkc Oda sıcaklığı 22-23 arasında 1 tog tulum içine kısa kollu atletle uyuyor bence üşümüyor üşüse uyanır üstünü örtüyorum bazen içim rahat etmiyor incecik müslin ama terliyor 14 aylık