Dilaylaa Peppa Pig, Trotro ,Charlie ve Lola , Daniel tiger ve çokça Disney yapımları tercihimiz. Bunlarin İngilizcesi de var Türkçesi de var seçenek sizin 🌸
Deletedmom_41 Deletedmom_109 Oglum 21 aylık dha tv başlamadık ama ileride baslatirsam hayalim Heidi ile başlangıç yapmak istiyorum😁 o da 3 yasa dogru civari sizin gibi
Dilaylaa Deletedmom_41 Heidi güzel degil ya bende baktım da annesi babası yok teyzesi dedeye terk ediyor dedesi kötü davranıyor felan 😒 Türk dizisi gibi
Sontvbukucu Deletedmom_109 tek başıma bakıyorumu da yazarsam tv postları için gerekli tüm şartları sağlamış oldum 😁 Şu tek bakiyorum olayına çok gülüyorum kac kisi bakmalı acaba zaten cocuga anne baba falan bakmaz mi normalde 😂
Deletedmom_41 Deletedmom_109 Dilaylaa Ya ilk giriş oyle ama cok keyifli kısımları var kastım oydu, ben geçen 20 dk kar bolumunu izledim kucuk şeylerden de mutlu olabilen iki çocuğu anlatıyordu bu arada ilk versiyonu kast ediyorum trt değil onunla alakalı bilgim yok ama dediğiniz gibi tabii dramatik 😐
Mlsldy Deletedmom_109 merhaba🌸 kızım 32 aylık. Ben çizgi filmleri çoğunlukla netflix ten açıyorum denetimli olması, reklam olmaması açısından çok daha iyi oluyor. Kaplan daniel a bayılıyor. Ayrıyeten peppa pig, tatlı kedicikler, cocomelon u çok seviyor.
yagmursen Deletedmom_109 niloya 😂 kızım 11 aylık günde 5-10 dk artık aksam yemeği saatimizde açıyoruz ailecek izliyoruz. Bazen o uyurken 1-2 bölüm izliyorum çok seviyorum 😂😂😂
Karacasmyrna Peppa pig Kaplan daniel Afacan çöp kamyonu Akıllı arabalar Mothet goose Club 🌸 bizim eğitici olarak izlettiğimiz bunlar sevgiler
Deletedmom_109 Karacasmyrna @Dilaylaa şu postu hortlamış olacam ama kaplan daniel çok güzel çizgi film yavaş ilerliyor çocukla az da olsa etkileşimde konuları çok sevimli ☺️ önerdiğiniz için teşekkür ediyorum herkeşlere öneririm🤘🏻