barbunyalikek Başlamaya başlamış. Ne yaparsam ilerlemez kaşlarında vardı geçti şimdi kafasında başlayacak gibi
Hsyn9Karan barbunyalikek ben bebeğime duş aldırmadan önce zeytinyağı sürüp ince bir tarakla hafif hafif taradım konakları öyle temizlendi
Umutveannesi barbunyalikek kafasına zeytinyağı sürüp yarım saat kadar bekletip duş aldırın. Bizimki böyle tek seferde geçmişti. Tarama yapmamıştım ben
Melek1411 barbunyalikek biz doktora gittik başlamıştı Dr hiçbirşey yapma duş aldırırken yarayabilirsin dedi bir de tatlı badem yağı sürebilirsin çok kafana takıyorsan ama öylece de geçer demişti. Bir de zeytinyağı sürme demişti sormuştum
Kerem_mom Saf zeytinyağı ya da badem yağı sürüp bekletin sonra ince tarakla bebek tarakları var onunla yapıyordum ben yavaş yavaş tarayın doktor da böyle söylemişti 🫶🏻
Beyza3446 Zeytinyağ sürüp biraz bekletip duş aldırırsanız eğer direk geçer Bir de sık sık duş aldırmaya bakın bence
2sonsmother barbunyalikek zeytinyagı asidik oldugu için yakabilir dedi doktorumuz. Badem yağı sürüp bekletiyorum yumuşatıyor sonra dulta tarıyorum baya azalttı.