Bir çay bardağı ılık suya bir çay kaşığı karbonat koyuyorum ve gazlı bezi bastırıp serçe parmağına doluyorum gazlı bezi ve bebeğin dilini ağzını güzelce temizliyorum.. ben böyle yapıyorum hergün fakat azalıyor ama tamamen geçmiyor
Ozgedgdu benim kızımda 3 ay 28 günlük doktor sidefer i yazdı kullanmaya başlayacağım ama bütün yorumları okuyunca 6.ayda başlasam da görülür mü acaba bu yan etkiler
[bilinmeyen] öncelikle karbonatlı su yapın ve gazlı bezle bebeğin ağzını iyice silin ondan sonra her emzirmeden önce ve sonra göğüs ucunuzu karbonatlı suyla silin biberon kullanıyosanız mutlaka her seferinde kaynar suya koyun
[bilinmeyen] eczanede dut pekmezı adında bı pamukcuk ilacı var onunla 2 defa agzına sürdüm geçti ☺️ Saglık ocagı bana karbonat kullanma damagını yakar bebişin tat alması ileri yaşlarda sıkıntılı olur dedi ☺️ Be kadar dogru bilemem tabı
[bilinmeyen] evet canım dut pekmezı dut surubu diyebılırsın pamukcuk için oldugunu söylede yanlıs pekmez vermesınler. Minicik zaten göz damlası kadar bısı ama güzel ben bile tattım☺️ Karbonat bebege ahır gelıyo tadı ama bunu yiyolar bildigin zevkle☺️☺️
Mumu bugun eczaneye sordum boyle bi ilac yok dedi pamukcuk icin
[bilinmeyen] ben hem karbonatlı suyla hep göğsümü sildim hemde bebişe mikostatin adlı ilacı kullandm bi kere gördüm bi daha yaşamadım pamukçuğu şükür 🙏🏻