Deletedmom_100 Kızlar 25 günlük çoktandır farkediyorum ama sütümden sandım dudaklarında beyazlık var ne yapıcam panik oldum dilinde yok dudakları böyle sadece
Umutveannesi Deletedmom_100 korkulacak bir durum değil bunlar olup geçiyor pamukçuk değil emmeyi öğrenirken bazı bebeklerde oluyor benim oğlumda da olmuştu şu toplamış gibi görünüyor ama geçiyor hemen merak etmeyin
angelka Deletedmom_100 merhaba süt agzi denir buna, emen bebeklerin hepsinde olur bu bir hastalik veya anormal bisey degil. emdigi icin sisiyor dudaklari alisik olmadiklari icin. Emmeyi ogrendikce geciyor. Zamanla azalir benim oglum 2 aylik ara ara oluyor yine
Gayecik Deletedmom_100 Hiç korkmayın çok normal karbonatlı su ile temizleyin benim bebişimdede çok olurdu bi zaman sonra hiç olmuyor artık ama mantar yapmasın temizleyin karbonatlı su ile
Umutveannesi Deletedmom_100 alışık olmadıkları için vücut tepki veriyor çok normal bir durum içiniz rahat olsun
momylerce Deletedmom_100 korkmayın bunlar hemen hemen her bebekte oluyormuş bende korkup doktora götürmüştüm emmeyle ilgili . İnternette de araştırın yazıyor🌸 endişelenmeyin emzirmeye devam. Pamukçuk ağız içinde beyaz beyaz olur gözükür . Ondan korunmak için de içme suyu veya kaynamış soğumuş suyla gazlı bezi ıslatıp sıkın küçük parmağınıza tek kat dolayın günde bir iki kez ağzına yanak içlerine dilinin üstüne hafifçe temizlik yapın pamukçuk olmaz 🌸
angelka Pamukcuk zateb agiz icinde olur disinda olmaz. Dilde damakta veya yanaklarda beyaz lekeler seklinde seyreder. Endise etmeyin boyle kucuk seylere🌸
Haffuse Oy benim kizim da boyleyfi, nekadar cok agliyordum agzi yara oluyor diye🤣 Allah bagislasin evladini🥰🥰🥰 Emme surecinde cok normal… daha dudaklari incecik, bagzi bebelerde su toplamasi seklinde bile olabiliyormus…