Haticerdogan Kızlar bebekleriniz nasıl kaç saat uyuyo. Gece de gündüzde. Kaç saate bi uyuyo uyanıyo lütfen 🙏🏻 Kendi kendilerine oyalanıyolar mı dönerek vs
Berenpinar Haticerdogan 5 aylık bebeğim var gündüz uyumamaya başladı. Bende pusuda bekleyeyim. Benimde merak ettiğim konu.
Berenpinar Haticerdogan sorun nedir uyku düzenimi oluşturmaya çalışıyorsun yoksa bebeğin Atak Haftasında mı?
Haticerdogan Berenpinar ya bi anlasam. Diş çıkardı ondan sonra heerşey alt üst oldu. Max 40 dk uyuyo 2 saatte birde yatırsam 2.5 saatte birde yatırsam 40 dk uyuyo ve aşırı huzursuz uyanıyo. Eğer zorla tekrae uykuya döndürür ve 1.30-2 saat uyursa bir kez. Tüm gün ve gece güzel geçiyo. Ama bu şekilde günde gecede berbat geçiyo. Döndüremiyorumda uykuta. Uyanıkta kalamıyo çıldırcam napcam bilmiyorum. Dayanamıyo 1 saatten sonra deli gibi ağlıyo uyumak içib.
Kayay12- Benim bebeğimde 5 ay 5 günlük gündüzleri 4 uyku yapıyoruz yarım saat 2 saat toplam gece uykusuna da 7.30 8 gibi geçiyor geceler 2 3 defa kalkıyor emmeye sabah 6 da kalkıyor kendi kendine oynamayı pek sevmiyor beni istiyor sürekli kucağa da alışık
Berenpinar Haticerdogan aaa tamam anladım. Atak ve diş çakışınca bizde aşırı zorlandık. Ben kendimce bu durumu atlattım. Bebeğim uyku sinyali verince beşiğinde sallayıp uyutuyorum. Derin uykusunda kaldırıp yatağıma alıp memede devam ediyorum. Daha uzun ve verimli uyuyor.
Haticerdogan Berenpinar derim uykusu olmuyo ki hep hafif. Çıt çıksa kalkıyo. Dişleride tamamen çıkardı 4 tane. Bilmiyorum çok yoruldum
SsareM Benimde bebeğimde 4 ay 21 günlük gündüz uykusuna geçişi o kadar zor ki artık çok sinirleniyorum ya nasıl geçecek ne yapacağım şaştım kaldım🥹
Haticerdogan SsareM bende bi çözüm bulamıyorım inan. Saatlerce sürüyor resmen. Bi kucak bi beşik bi ayak