Ada010819 sifauzun2 genellikle günde ortalama 20 saat uyurlar ama sık sık emzirme iz gerekir uyuyorsa bile 2 saate bir uyandırıp emzirin
Farahzeynep sifauzun2 1.5 aylık oluyor günlük 16-18 saat arası uyuması lazım, gaz sorunu, kolik olma gibi durumu yoksa 🙄
Minnakpremses sifauzun2 benim kızım 29 günlük gün içinde toplasan 4 saati bulmuyordur uyuduğu saatler. Gecede çok sık uyanır
sifauzun2 Oglunasikbiranne08 canım benimde öyle ben daha fazla mı acaba diye düşündüm senin bebişinde gazı çok mu
sifauzun2 Minnakpremses canım zamanla değişiyor inşallah böyle devam etmez en azından geceleri iki saate bir uyansınlar
Ozlemaras sifauzun2 benim bebeğimde 48 günlük günü gününü tutmuyor bazen gündüzleri 2 saatte bir uyanıp emiyor bazen gündüzleri sadece 1-2 saat uyuyor geceleri çok şükür 2-3 saatte bir uyanıp emip tekrar uyuyor canım
Oglunasikbiranne08 sifauzun2 yok cnm kullanmıyorum. Kendim kimyon çayı rezene çayı içiyorum. Sütümden ona geçiyor iyi geliyor gaz için
sifauzun2 Oglunasikbiranne08 bende içiyorum onları ama faydası yok birde akşam olunca kriz şeklşnde ağlamaları var 😩