Aliasaf00 merhabalar bebeğim 3 ay 11 günlük ama henüz başını tutamiyor sizce normal mi bebekler ne zaman tutmaya başlar
MelindaMelisa Aliasaf00 Normalde tutmaya başlarlae ama yinede bi doktora gösterin isterseniz. 4 ağustos doğumlumu bebeğiniz
Gozanca Aliasaf00 benimki tutuyordu ama 1 aylikkende diremeye calisiyordu istekli gibi bilmiyorum 3 aylikken tutuyordu ama boynu kisa bebegimin gidiklida :) belki daha kolay dik durabiliyo :)
Derinsu2 Aliasaf00 canim bizde 3 ay 9 günlük olduk bizimkide yeni Yeni tutmaya başladı ama tam anlamiyla değil
66arasim Aliasaf00 . 3 aydan itibaren tutması gerekiyor aslında ama tabi her bebeğin gelişimi farklı doktorunuza danışın isterseniz
Aliasaf00 Yok henüz doktora danışmadim fakat cevremdekiler hâlâ neden başını dik tutmuyor diyince merak ettim
Maviii2 Aliasaf00 herhangi bir egzersiz yaptırıyor musunuz mesela ellerinden tutup kalkmaya yeltenmesini beklemek hafif hafif zıplatmak gibi
MelindaMelisa Aliasaf00 Benim Kızımda 4 ağustos.ilk Kızımda 1 aylıkken kafasını tutardı bu Kızımda öyle. Genetikmi bilmem. Her çocuk farklı olabiliyor.
Zumradmr_11 Oglumla arasinda 9 gun fark var benimki uzun suredir tutuyor her bebegin gelisimi farkli ilerler ama doktora danisin isterseniz iciniz rahat eder
FaaBu Benimkinde 3 ay 8 günlük kısa süreli tutuyor normal olabileceğini dusunuyorum her bebeğin gelişimi aynı değildir sonuçta
sakinolpelincim Aliasaf00 benimki senin bebekle aynı çoktandır boynunu tutuyor. Bu kontrol de doktor oyun halısına yatır cisimleri şimdi izler yakında yakalamaya çalışır dedi ama benimki 2 aylıkken tutup çekiyordu zaten fazla hareketli. erkek belki ondan bilmiyorum.