hulyaakin koalaveannesi doodoo var oğlumda ama bize hediye gelmişti makinede yıkanabilir bir ürün gece uyandığı zaman döner onunla oynar oğlum beyaz gürültü ve ninni ayarı da var ben memnunum gri-beyaz ayıcıklı bizdeki:)
elmaliturta koalaveannesi bende hep oyun arkadaşı olur diye hayal ediyordum kızımın oyun arkadaşı battaniyesi oldu ona sarılıp uyuyor 😁
Seydameva koalaveannesi oioi nin emziklerle birlikte var ben kullanmadım ama kullananlar çok memnun 🥰
Unluunsuz Dodoo çok pahalı e bebekte daha uyguna var 120 TL ye almıştık ayıcık adı i bilmiyorum uyku arkadaşı diyin verirler
Rabisss koalaveannesi LCWaikiki’de satılıyo en pahalısı 30-40 tl. Bebeğim 18 aylık ve 4 aylıkken başladık onunla uyumaya.
ftmnrt bende amigurumi uyku arkadası var ayıcık kafasının altına pazen kumaş dikmisler bize hediye geldi ama bebeğim 5 aylık eline verdiğimde arkadasını yemeye calısıyor 😅 siz nasıl alıstırıdnız?
Farahzeynep ftmnrt uykusu tam geldiğinde yanına koyuyorum, uyanınca hemen alıyorum, uyku için olduğunu anlıyor artık 🙄 geçen sabah uyanmış ona bir şeyler diyordu bıcır bıcır 😂