Aras_2323 Arkadaşlar bir annenin sütü neden gelmez?Psikololojik mi genetik mi sebebi nedir?Benim gelmiyor ne kadar uğraşsam da gelmedi bir ay oldu 😞😞
ZMM90912018 Aras_2323 öyle düşünme kuzum nasip kısmet meselesi bn oğlumu emşziremedşm oğluma anestezi geçtiği için hep uyuyordu ağzını bile açamıyordu bnm sütümde geç geldi o ara mecbur manayla besledik oğlum toparlayınca da biberona alıştı ememedi beni ben hep süt sağdım ama bir ayda sütüm gitti. Şuan 24 günlük lohusa anneydim kızım 20 gün kuvozde kaldı ilk bir buçuk hafta sütüm çok güzel geliyordu her sağımda 50 cc ama git gide 10 cc ye düştü kızım 4 gündür hep ağlıyordu sürekli memede kalmak istiyordu meğer açmış doymuyormuş kilo kaybetmiş bugün mama aldık mamaya başladık çok istemiştim emizirmek ama bazen olmuyor yeterki sağlıklı olsunlar da neyle beslendikleri önemli değil seni anlıyorum oğlumda çok ağlamıştım vicdan yapmıştım ama kısmet değilmiş
-Ozge- Aras_2323 iki memeyi aynı anda sağmanızı öneririm çok faydası oluyor düzenli olarak mesela 2 saatte 1 sağın zamanla çok artıyor
Deletedmom_112 Bazen de nasip kuzum sen elinden geleni yapmışsın, geriye sadece stress yapma, benimde sütüm çok azdı artırmak için çok şey denedim artmamıştı, mama +meme şekilin de 4,5 ay anca gittim, bazen olmayınca olmuyor.
Aras_2323 Deletedmom_112 Mamayla besleyince kötü anne gibi hissediyorum dün aile hekimine gittim hemşire mama verdiğimi duyunca hemen kesmem gerektiğini meme vermemi söyledi çok üzüldüm ama gelmeyen sütü nasıl vereyim.Emzir gelir diyor bir ay oldu 😞😞
Yasirefeninannesi Aras_2323 bazen o hemsilereler cok salak.oluyor ya aynisi basima geldi sut cok cok az emdirdikce sut gelir ee sut gelene kadar cocuk acliktan olsunmu yaa allah allah
Sero1010 Aras_2323 bende onu kullanıyordum 2 saatte bir sağım yapın belki işe yarar. Süt birazda bünye meselesi malesef ben her yolu denedim ama git gide azaldı şimdi 20-30 cc anca çıkıyor mama veriyorum artık yapcak bir şey yok. Önemli olan sağlıklı olmaları :)
Sero1010 Aras_2323 5 buçuk aylık:) 1 aydır sütümü artırmak için her yolu denedim stres falanda yoktu ama malesef git gide azalıyor🙁 özellikle adet olduktan sonra hızla azalmaya başladı bilmiyorum ilgisi varmıdır.