Canan_FRGAL Merhabalar. 3 ay 20 günlük bebeğim var. Bezleri 20 gün öncesi gibi dolu dolu çiş olmuyor artık. Sütüm var ve emmesi gayet iyi. Bir problem mi vardır yoksa büyüdükçe daha mı az çiş yaparlar?
Betul-08 Canan_FRGAL 4 aylık aynı durumdayım dün 4 ay kontrolü vardı normal dedi sıkıntı yok dedi sütün olmasa çok ağlar kıyameti koparır kilo alamaz dedi ikna oldum ben doğum yaptığımdan beri hep bebeğimi sütüm yetmiyor aç kalıyor gib düşünüyorum ama 4 Aydın hiç mama vermedim doktorum çok iyi diyorum bu ay mama isteyeceğim bebeğim çok zayıf doktorum ne yapıyor ediyor ikna ediyor bi ay daha devam et bakalım diyor 4 ay 6 kilo bebeğim 62 boy
Alparslan616161 Canan_FRGAL 2 nin altına düşmediği sürece bi problem yok diyor doktorlar benim oğlumda günde 3 bez yapıyor 7 aylık
yagmuraltintas Canan_FRGAL kilo alımı vs doktorunuzla görüşün ve çişli bezi azalması değil de günde kaç bez değiştirdiğinize dikkat edin bir de :)
Beyzaevren Ayy aynı durum bızde de var benim de dikkatimi çekti en son gece uykusuna yattığı zaman takıyorum temiz bez sabaha değiştiriyorum dolu dolu olmuyo hatta o mavi çizgi sarılı mavili oluyo bizde üç ay onyedi günlüğüz bende burda durayım
[silindi] Bizde 4,5 aylığız 4 gündür 3 bezi çok çok zor alıyorum asla eskisi gibi dolu bez alamıyorum çok kafaya taktım bende