Zece1 Bebeğim 9.5 aylık. Göz rengi doğduğunda gri mavi arası bi renkti. Şimdi de yeşil gri karışımı bazen ela görünüyor. Kızımın gözleri şu renk, diye net bi cümle ne zaman kurabilirim? Ne zaman netleşti bebeklerinizin göz rengi? Bu aydan sonra maviye dönme ihtimalı var mı?
lceLady Zece1 vallahi hiç belli olmuyor. Büyük oglumun gözleri hep maviydi büyüdü mavikaldı. Büyük oglumun gözleri dediğiniz gibi her renge girdi 6.aydan sonra kahverenginde karar kıldı 1 yasında su an değişmedi. Benm gözlerimde 5 yasına kadar mavi sonrası yeşil 😵💫 ama muhtemelen sizin bebeginizin renkli olur diye düşünüyorum
Mommy_ Zece1 3,5 yaşında hala net bir göz rengi yok 😅 Bazen maviye dönüyor,bazen yeşil, bazen gri nerede karar kilacak bekliyoruz. Eğer kahve tonlarına kacmiyorsa muhtemelen sizin bebiş de renkli gözlü olur
sebmc47 Zece1 inanın oğlumda aynı doğdu mavimsiydi sonra yesil gibi oldu şuanda bazen açık kahve gibi bazende yesil geliyor gözüme aglayınca ışık altında felan yesil bariz ama resimlerde felan açık kahverengi bizde içinden çıkamadık ne renk 😂şuan 9ay 13 gnlk görenlerden kimisi aa gözleri ne güzel renkli diyor kimiside kahve diyor
3yasakadarsifirekran Zece1 11 aylığız bizimde gri yeşil karışımı ama uzaktan kahverengi yakından ela 😀😀 çözemedik
Zece1 lceLady Eşimin gözleri mavi benim yeşil. Ben de öyle düşünüyorum renkli olur diye. Ama gören birkaç kişi daha dönmez ela kalır dedi. Bakalım nolcak 😂
Zece1 sebmc47 hahaha valla aynısı :) merakla bekliyoruz ne renk olacak diye. En çok maviye döner mi onu merak ediyorum ☺️
Ayazinannesiiiiii Benim oğlum doğduğunda göz rengi net maviydi nerdeyse 7 aylık oldu hala mavi. Ben şahsen artık değişeceğini düşünmüyorum değişmemesini de ümit ediyorum😬
Mommy_ Zece1 Doğumundan 2 yaşına kadar resmen deniz mavisi gibi maviydi. Sonra yeşile dönmeye başladı muhtemelen böyle kalacak artık. Sizin bebişin daha yolu uzun yeşil veya ela olur herhalde, artık maviye dönmez
sebmc47 Zece1 valla zor biraz dönmez maviye en fazla açık kahvede yani elada karar kılarlar yada böyle kalır beklemedeyiz. hayır bizde renkli göz hiç yok sadece dedem maviymiş kaynanam yeşil birde sanırım kaynanaya çekti 😂