Dilaraa askbocusum_1 kesinlikle yaptırılmalı rota virüsünden hastanelere düşen hatta hayatını kaybeden bir sürü bebek varken...
[silindi] askbocusum_1 bence gereksiz madem cok gerekli ozaman sart olurdu nasil 2 ay asisi vurulmadan olmuyor ozaman rotada ayni sekilde olmaliydi ama doktorlar istersen yaptir diyo
askbocusum_1 mustafam4906 evet bende öyle düşünüyordum fakat bu aşıyı yaptırıp sonra virüse yakalanıp ağır atlatanları duyunca tartışmaya açık olduğunu gördüm
Derderin Ben yaptırdım. Sonuçta hastalığa yakalansa bile aşı olmayanlar kadar ağır sonuçlar olduğunu düşünmüyorum
Derderin [silindi] eskiden yaygın olan virüs yokmuş ama şimdi Suriyelilerden sonra virüs tekrar ülkemize geliyor mesela menenjit virüsü doğu illerimizde tekrar yaygınlaştı ve iç bölgelere doğru ilerlemekte bunun da onun gibi olduğunu düşünüyorum
[silindi] Derderin tamamda demek istedigim o degil, madem oyle simdi virus daha yaygin ozaman sart olurdu hastaneler doktorlar hemen asi yaptirin derdi
Ozlemkucuk [silindi] zaten sağlık bakanlığı bununla alakalı tekrardan aşı konusunda bir düzenleme getiriyo
AdAyza Bence yaptırılmalı,aşı sizi hastalıktan tamamen korumasa bile hafif atlatmanızı sağlıyor , birebir ben oğlumda yaşadım , aşısız olanlar 3 gün hastanede yatarken oğlum ayakta atlattı .