Busra5009 Kızım 14aylık. 2aydır bağırarak ağlamaları başladı. Mesela kumanda pilini ağzına sokmaya çalışıyor. Elinden alınca acayip şekilde bağırıyor veya ağlıyor. Bizim asla sesimiz yükselmez. Kızımın bağırması normal mi sanki canından can kopuyor gibi bağırıyor 🤦🏼♀️
03saliha06 Busra5009 al bendende o kadar canım 15 aylık benim oğlumda sanki bir yerini acıtmışım gibi aglıyor kendini yerden yere atıyor resmen 😔
Kaganpasa20 Busra5009 ağlama değil de bağırma varsa dikkatinizi çekmek istiyor olabilir. O anda asla tepki göstermeyin bi süre sonra bagirmanin bi iletişim yolu olmadigini anlayacktr
Busra5009 03saliha06 ne yapmamız gerekiyor vallahi şaştık kaldık eşimle. Hep isteklerini bu şekil yaptırmaya çalışıyor.
03saliha06 Busra5009 en fazla dikkatini dağıtmaya çalışıyorum aaa bak burda ne var diye ama her zamanda işe yaramıyo ben agladığı zaman her istediğini yapma taraftarı değilim ama babası kıyamıyor malesef bi taraftan yüz bulunca o tutum devam ediyor
Busra5009 Kaganpasa20 evet bildiğin dana gibi 😅 bir şey demek istiyor biliyorum ama bunu bağırarak dikkat çekmeye çalışması çok sinir bozucı
Kaganpasa20 Busra5009 dönem dönem oluyo böyle çocuklrda. Cevrede yuksek sesle konuşan birilerinden hemen etkileniyorlar