Timbuktu Dediğiniz hangisi kızlar sabah öğle akşam olarak yazın görelim belki bizde uygularız bakalım gurme bebekler neleri seviyor 😂
Zeynosileannis Timbuktu ya menü değil ama Benim bebeğim sarımsaklı tarhanaya bayılıyor çocuk muz yemiyor sarımsaklı çorba içiyor 😂
CanannnD Timbuktu Sabah zeytin ve salatalık asla hayır demez diğer kahvaltiliklar moduna bağlı 🤭 öğlen yayla çorbası veya kıymalı erişte akşam da et türü olsun yeter bizim kuzuya 🤭🤭 et tavuk balık fark etmez 😄
irva Timbuktu Sabah haşlanmış yumurta yemezse asla olmaz.😁 Çorbaların hepsini içer seçmez öyle öğlen.Önüne makarna köfte ayran koydum mu akşama ondan iyisi yok.
Elfvli Timbuktu çocuklarım köfte, pilav ve makarnayı cok sever. Klasik cocuk menüsü işte 😃 en miniğim de 9 aylik oda sut ile cirpilmis yumurtayı sabah çok severek yer. Yani bunların dışında çok şükür ne verdiysem yemeye çalıştı diyelim 😁
MelindaMelisa Timbuktu Sabah patatesli yumurta, kızartma, pankek, pişi ve tatlı şeyler, öğlen her çorbayı içer, akşam tavuk, et, makarna, sebzeli etli bulgur pilavı, pirinç pilavı, ev yapımı pizza, makarna 🤭Döndür dolaştır ver yer mutlaka.
Poyrazinannesi33 Timbuktu oğlum 3 yaşında hiç birseyi severek yemiyor küçükken hepsini yerdi şimdi ise tam bir işkence yemek yedirmek artık çok üzülüyorum me yapacağımı şaşırdım
Poyrazinannesi33 Minikyavrum75 ne yapacağız biz böyle çaresi yokmu bu çocuklara yemek yedirmenin gerçekten psikolojik çok yıpratıyor beni
Minikyavrum75 Poyrazinannesi33 valla şarkılarda söylüyorum etrafında dört dönüyorum açlık süresini de uzatıyorum yok en fazla 3 kasik onu bile yiyince şükür yine yedi diyorum
MelindaMelisa 2811uraz Küp küp doğruyorum az bi yağ ile pişiriyorum patatesler pişince yumurtayı kırıyorum. Hem yumuşak oluyor hemdemkızım yumurta yemediği için böyle yediriyorum
Poyrazinannesi33 Minikyavrum75 evet bende aynı ama günden güne kilo veriyor çok zayıfladı küçüklüğü o kadar.kiloluyduki herkes obez diyordu o derece yani şimdi böyle görünce anlık işte insanın canı sıkılıyor. Yjne de.sukur sağlığı yerinde .
Nsbumt8 Glrmila bende verdim 😅 doktordan sorarak bir sure sonra mamayi brakti oglum 1 yasina yakinken sute basladi 1 sene her aksam uyumadan koca sise sutu icti suan 4 yasinda boy 1.20 😅