gurbet_gelini12 burcininuygari bizimde başımıza geldi ama kart bilgilerini çalmışlardı 500 euro yla alışveriş yapmışlar parayı iade ettiler banka sizde şikayette bulunun geçmiş olsun
ZMK burcininuygari bankanızı arayıp harcama itirazı koydurun o zaman gitmez parnız birde kartınızı güvenli ödemeye alın harcama yaparken banka uygulamasına onay geliyor siz onaylayınca sipariş verebilşyosunuz
burcininuygari ZMK Miray034 ilk ikisinde onay gelmedi alışveriş yaptınız diye sms geldi 100+150 tl. Sonralarda 1 tanesinde geldi 3D secure kodu geldi. Üstelik kart ismi kısmında küfür yazmıştı bi de :(
simiyyy Minkpndam ıphone kullanıyorsanız orayada bakın o da kaydediyor ama nereye bilmiyorum kaydettiğini biliyorum sadece
burjuvaanne burcininuygari yenimi oldu ve esinin telefonundamiydi trendyol hesabi birde VPN yüklümu telefonunda? Gecmis olsun
burcininuygari burjuvaanne 2-3 gün oldu eşimin kartı ve şimin trendyol hesabı. Evet sanırım vpn kullanıyor. Ondan mıdır ki
Melikemlk burcininuygari kart limtim yüksekti bende korkudan kartımı kapattırdım yeni istedim.. nerelere kayıtlıdır kim bilir hiç bilmiyorum enson ekstremde getir alışverşi gördm senmi yaltın benmi derken eşimin annesinde kayıtlıymış.. ayy
Miray034 burcininuygari ben alisveris yaptigimda esimin teline sifre kod geliyor onu girerse onaylaniyor. Sizin oyle degil miydi?
ObirAnnnee Minkpndam Kesinlikle hepsinden silmelisiniz. Benimde başıma geldi allahtan sms onayım olamadan çekilmiyordu hemen müdahale edebildim. O gün eşimin dahil bütün kartları uygulamalardan sildim, kartları iptal edip değiştirdik.
burcininuygari ObirAnnnee kartı değil trendyol hesabı ele geçirmiş o yüzden kod istememe seçeneği varmış onu kullanmış
burjuvaanne burcininuygari ondan aklima geldi cogu kisinin vpn acikken hesaplarini kullanma sonucu banka , netflix , alisveris sit hes, instagram , twiter hesaplarinin cogu calindi
MinelAskEla burcininuygari ya çok geçmiş olsun . Bi ara bizimde başımıza geldi onay kodu istedi Allahtan da kapattık ama şimdi de eşimin master carda kayıtlı onu silemiyoruz bizde hep ilk şifreler ona gidiyor onu nasıl silicrz biliyor musunuz
burcininuygari MinelAskEla trendyoldaki kayıtlı kartın üzerine tıklayıp sildik ama başka yerde bilmiyorum
balyanak53 burcininuygari Kartım kayıtlı ama alacakken uygulamada internet alışverişini açıyorum sonra hemen kapatıyorum.