Simgealp39 Merhabalar, 53 günlük bebeğim 2 gündür kaka yapmıyor. Normalde günde 5 6 kez yapardı. Ne yapmalıyım ?
Nilayy67 Simgealp39 anne sütü alıyorsa yapar sıkıntı yapmayın benim oğlumda öyleydi eski üsul hakiki zeytinyağ sürün popoya kulak çubuğu ile
TheBaby Simgealp39 2 gün kabız sayılmaz. Bişey yapmayın şimdilik. 6 günü geçerse duphaloc kullanabilirsiniz. Devamında ihtiyaç duydukça yine kullanabilirsiniz. Bebeklere serbest bir şurup
kadriye07 benimde demir damlasından sonra.olmaya başladı ne yapmak gerek zeytin yağı içirmeye başladım günde 1-2cay kaşığı
Turgutunannesiii @"ka kadriye07 yook içirmeyin faydalı bir şey değil bebek için. Sadece anne sütü ile besleniyorsa tamamını sinditiyor olabilir sütün o yüzden kaka yapmıyor olabilir eğer sancısı vs yoksa hiç endişelenmeyin
Lionmoms Sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normaldir. Ancak mama alıyorsa da korkmayın dönem dönem olacak kilo aldığı için de olur. Biogai diye bir damla var doktora danışıp kullanın.
Olimbonii Simgealp39 o zaman kesinlikle altina yaptirmalisiniz cunku mama yiyen bebekte altina yapmasi lazim gaz sancisi olir sadece anne sutu alan bebeklerde normal sayılıyor altina yapmamak benim bebeğim sadece mama ile besleniyor oda yapamiyor altina ama gunde mutlaka 1 kez makatina saf zeytinyağı veriyorum 2 cc kadar anca o sekilde yapip rahatliyor cocuk