Aysunsaglam İnternette gördüğüm herkesin öve öve bitiremediği pompadan dopum öncesi almıştım doğumdan sonra lazım olmadığı için hiç kullanmadım çünkü bebeğim emiyordu ek gıdaya geçince mama yapmak için sağmak istedim birde ne göreyim onca dakikada ya 15 yada 20 damla gelmiş sütümün azaldığını düşünmeme neden oldu ama bebeğim gayette güzel emiyor sorun pompadamı bendemi acaba ?? Mochi pompayı kullanan varmı ??
ozgebalc Aysunsaglam sanırım yanlış kullandınız bende kullandım aşırı memnun kaldığım bi ürün oldu :) zaten amaç sağım yapmak değil bir göğüsten emzirirken diğer göğüsten akan sütü toplamak. Siz bebeğinizi emzirirken onu diğer göğüse takacaksınız :)
Bebegim_28 Aysunsaglam ilk aylar çok süt oluyor ya(yani bende öyle olmuştu birini emerken biri akardı) o zaman çok işe yarardı mochinin kabı dolardı ama sonra bişeye için denedim 7 8 aylıkken çok çok az geldi halbu ki hiç mama kullanamadım 6 ay anne sütü aldı sütümde yetiyordu ama yinede ilk ayların verimini vermedi sonradan
Huma_kus34 Aysunsaglam takma şeklınız yanlış olabılırmı ben çok memnun kaldım ağzına kadar dolardı hep sagdıgımda
Lidya-t Benim bebeğim emmedi sağarak verdim 1,5 yaşına kadar . iki tane mochi aldım on dakikada işimbitiyordu .Tek göğüsten 240 cc sağdığımı bilirim sadece takıp bırakıyordum .Göğüslerin büyüklüğü ve takılış şekline göre değişiyor.
Kuzeymommms Lidya-t Huma_kus34 Evett bende dediğiniz gibi çok memnunum bi takıyorum ağzına kadar doluyor çok şükür arkadaş muhtemelen tam takamadı
Aysunsaglam Yani internetten kitapçığından bakıyorum takılış şekline çok az geliyor yani bu zaman kadar hep anne sütü aldı bebeğim o kadar sütle doymazdı herhalde bu zamana kadar ek gıdaya geçince anne sütüyle yapılan mamalardan deneyim dedim şok oldum ya nasıl takıyorsunuz peki
Pastaneusuluislakkek Aysunsaglam mochi bir süt sağma pompası değil, süt toplama pompası. Bir memeden emzirirken diğerinden akan fazla sütü toplamak amacıyla üretilmiş. Sağım yapmadığı için sizin ihtiyacınızı karşılamaz, doğal olarak da doğru sonuç alamazsınız.