Esoca38 Berfinasel58 Ben bı videoda duydum işte elinin bir yerine parmağınla tampon yapar gibi bir iki basıp çekiyorsun capalamak buymuş geçen deneyim dedim eşim ne saçma sapan hareketler yapıyorsun aşkım deyince baya bozuldum 😂😂😂 Benim capalama burada sona erdi 😂
etikaram7 Berfinasel58 ben tuzlu su çapalama yapıyorum. Evlendiğimden beri çiçek almayan adam çiçek almaya başladı. Geçen altın bileklik aldı. Huyu falan da değişti bence işe yaradı baya. Tavsiye ederjm
Berfinasel58 etikaram7 bir çok kişi oluyor diye yorum yapmış inanamadım burdan sorayım dedim nasıl yaptınız çapalamayı anlatabilirmisin🙏
DunyaHusna07 Kitaplarını uygulayin ve kendi ozguveninizi kazanın kızlar erkekler dediğini değil kendi isteklerini yaparsanız kazanıyorsunuz emin olabilirsiniz
nevabilen Merve-Mert bir litre suya 2 yemek kaşığı tuz koyup banyo bitiminde en son bütün vücuduna döküyorsun bu kadar
Yusufagahinannesi Berfinasel58 sene 2023 olacak allah akıl dağıtırken nerdeydiniz ya 😂 bilim var fen var çulla çaputla ağaca dilek bağlayan cahil insanlardan hiç bi farkınız yok
Berfinasel58 Yusufagahinannesi bu yorumun ne alaka merak ettiklerimizi soruyoruz burda akıl dağıtırken neredeydiniz derken biraz hadsiz bir yorum olmuş.