Hsyn9Karan Bebeklik döneminde sünnet yaptıran anneler benim ilkim dün sünnet ettirdik pipisinin ucu kırmızı kaç günde geçer krem vuramiyorum çok ağlıyor o ağladıkça bende ağlıyorum 😔
Giraysmom20 Hsyn9Karan doktorun verdiği kremleri aksatmadan sürün, orası şuan açık yara o deri zamanla sertlsşecek nprmal haline gelecek, elbet bebeğin canı biraz acıyor ama pipiyi iyice açtırıp güzelce kremlerini sürün, yapışma vs olmasın 😊
mldtnl Hsyn9Karan korkmayın bir hafta 10 güne iyileşmeye başlıyor kremi aksatmadan sürmenizi tavsiye ederim hem yapışmasın beze hemde daha çabuk iyileşsin yara☺️
Bebegimm1 Hsyn9Karan kesilen yere kremini surun antibiyotikli krem vermistir ben onu duzenli kullandim 1 hafta da dikisleri dustu zamanla şekil aliyor orasi daha yarasi taze acimasi normal 1 haftaya kalmaz duzelir
busrader90 Orası aslında içeride kalan kısım yani derisi henüz ince olduğundan kırmızı ama hiç acısı yok orda. Doktorun verdiği kremi ben bolca alıp hem dikiş etrafına hem de oraya sürüyordum. Ama sürüyordum dediğim sürme işlemi yapmayıp bolca koyacak kadar çok alıyordum yeterki ağlamasın diye. Hiç ağlamıyordu. 1 haftaya oranın kırmızısı beyazımsı oluyor ve deri değişiyormuş gibi görünüp düzeliyor.
Giraysmom20 Hsyn9Karan tabi li şuan orası hassas deri, dokundukça sızlama hissi oöuşur, şey olarak düşünün dudağınızı büyük bir parça soyduğunuzda dilinizi oraya koyunca nasıl hafif bir sızlamayla can acısı oluyor ya işte atnı öyle
busrader90 Hsyn9Karan ilk 1-2 gün normal. Siz bir de büyük parçalar şeklinde koymayı deneyin sürmeden. Çok geçmiş olsun.
Hsyn9Karan Bebegimm1 peki karton bardak mı bıraktınız ben karton bırakıyorum oda yumuşak acaba birşey olur mu
Bebegimm1 Hsyn9Karan evet karton bardak kesip koymustum doktr onermisti pipisi ve yumurtaliklarini icini alicak sekilde koyuyordm