genc1anne Devlet hastanesinde spiral taktıran varmı aranızda acaba? Adetimin 3.günü sadece randevu alıp mı gitmem gerekiyor hemen takıyorlarmı ücret alınıyor mu bilgi verirmisiniz sağlık güvencem yok bu arada yinede ücret alınır mı ?
HLmom genc1anne Ablam devlet hastanesinde taktirdi spiralini herhangi bir ücret ödemedi geçen sene yaptırmıştı geçen ay arkadaşım gitti artık spiral dışarıdan siz getiriyorsunuz biz takıyoruz demişler
Sehoooo genc1anne ben taktırmıştım ücretsiz yapılır renklimin 3 yada 4 günü gidiyosun yapıyolar hemen
hunilimomm genc1anne ben 2019 da taktırmak istemiştim doktor eczaneden alıp geliyorsun biz takıyoruz demişti
Damla29 genc1anne devlet hastanesi artık takmıyor bulundurmuyor sen al gel ben takıyım diyor ana cocuk saglıgı merkezleri takıyor artık ben özelde reglim bittikten somra taktırdım 10 gün oldu
Busedgn 7 ay önce taktırdım 3. Günü gittim taktırmak istediğimi söyledim beni yonlendirdi ztn doktor takılan bir oda var oraya gittim orda hazırdı ztn her şey taktırdım bitti ücretsiz oluyor
Sehoooo genc1anne takıldığında ağrı oluyor ama adet sancısı gıbı 5 sn bişey okdar takıldıktan sonrada adetlı olduğun ıcın kanaman çoğalıyor hafif ağrılı bıtırıyosun adetını o ay . Sonrakı adetletlerındede bel ağrısı çokk sıddetllı oluyor ve kanaman çok oluyor yalan yok oyüzden ben çıkartırdım kimine yarıyo kimisine yaramıyor bana yaramadı . Ki devlet has ücretsiz takıyo onlar verıyo fln
hunilimomm genc1anne evet önceden sağlık ocağında da takılıyordu şimdi kaldırmışlar toplum sağlığı merkezinde bazen takılıyor diye okudum
Damla29 Gamzeliiix09 700 spiral 465 de muayane ama ben özel sağlık siğortalıym 70 muayanye verdim 700 üde sigorta ödeyecek bana karşılıyor çünkü sigortam
genc1anne Sehoooo siz ne zaman taktırdınız yakın zamanlarda mı bazı kişile devlet hastanesi sen al spirali ben takayım diyormuş doğru mudur acaba