Babyirmk-23 silikon uçla bebek memeyi tam boşaltamaz çünkü memeye teması olmadığı için beyne yeterince uyaran gitmiyor. Bana illet gelmişti sürekli tak çıkar kaynat bilmem ne özellikle dışarda çok zor oluyordu emzirmek. Göğüs ucum vardı ama küçüktü illa ki tutacak yani mecbur dedim kaldırdım silikonları kavga kıyamet bağırış çağırış çok oldu tabi çünkü alışmıştı tutacağı varsa da tutmuyordu bilmiyordu memeyi çünkü. Sonra silikon ucun 4 deliği vardı onları kestim önce 2sini ortadan kesip birleştirdim yani 3 delik olmuş oldu, sonra diğer 2sini sonra komple ucunu kestim ama bunlar çok acı veriyor silikonun kestiğim yerleri hep mememi acıtmıştı o yüzden buna da daha fazla dayanamadım dayadım memeyi, öyle böyle öyle böyle alıştı. Göğüs ucumu iki parmağımla sıkıyorum ağzına sokuyorum o tutunca çekiyorum ağzından elimi. Kendi yönteminizi kendiniz bulacaksınız bebeğinizin çok aç olmadığı bi vakitte deneyin yavaş yavaş alıştırın. Ayrıca bebeğim emmeye başlayınca göğüs ucum büyüdü, emzirdikçe düzeldi yani sorun